Ilie Dumitrescu, dezamăgit de un jucător al echipei naționale a României U21. „Am rămas șocat!” Critică schimbările făcute de Adi Mutu

2 săptămâni in urmă 2

Echipa națională a României U21 a învins Ungaria U21, scor 2-1, dar Marius Marin, căpitanul reprezentativei antrenate de Adi Mutu, l-a dezamăgit pe Ilie Dumitrescu.

Fostul mare internațional român susține că Marius Marin l-a șocat cu prestația din meciul România U21 – Ungaria U21, scor 2-1, toate acestea deoarece trimitea mingea în spate de fiecare dată.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Ilie Dumitrescu, dezamăgit de Marius Marin, căpitanul echipei naționale a României U21

Mai mult, Ilie Dumitrescu a ținut să critice și schimbările făcute de Adi Mutu în meciul din etapa a 2-a din Grupa A de la EURO 2021.Fostil internațional român este de părere că „Briliantul” ar fi trebuit să introducă doi jucători în repriza a doua pentru a face diferența.

„Când vezi că adversarul nu mai poate să-ți pună probleme, poți să retragi unul dintre Olaru sau Ciobanu în fața apărării, poți să-l scoți pe Marin, care e un jucător extrem de important în economia jocului, pe faza defensivă, dar pe faza ofensivă are anumite limite.

Îl vedeam numai cu pasă în spate. Nu am văzut o pasă pe poziție viitoare de la Marin în seara asta. Eu am fost șocat să nu văd nicio pasă pe poziție viitoare.

Și atunci, poți să introduci un Octavian Popescu, un Cîmpanu, adică poți să introduci niște jucători. Până la urmă i-a ieșit și asta e cel mai important”, a spus Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club de la Digi Sport TV, după România U21 – Ungaria U21, scor 2-1.

Pentru echipa națională a României U21 urmează meciul cu Germania U21 în Grupa A de la EURO 2021, marți, 30 martie, de la ora 19.00, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe TVR 1 și Radio România Actualități.

The post Ilie Dumitrescu, dezamăgit de un jucător al echipei naționale a României U21. „Am rămas șocat!” Critică schimbările făcute de Adi Mutu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă