Ilie Dumitrescu, cucerit total de strategia unui președinte din Liga 1: "Și-a pus amprenta pe acest proiect"

4 săptămâni in urmă 21

 • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

 • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Analistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, este de părere că Rapid s-a transformat complet pe parcursul acestui an datorită managementului aproape perfect. Component al Generației de Aur, Ilie Dumitrescu laudă în primul rând implicarea președintelui Daniel Niculae, care a condus o campanie solidă de transferuri în vară:

Ilie Dumitrescu laudă proiectul de la Rapid: "Daniel Niculae și-a pus amprenta"

"Rapid s-a organizat foarte bine în vară, Daniel Niculae și-a pus amprenta pe acest proiect. A luat cinci-șase jucători foarte buni în vară! Au venit Junior Morais, Dragoș Grigore, Săpunaru, Dandea, Belu, apoi au luat doi închizători, pe Albu și Crepulja... s-au mișcat foarte bine, au adus lideri!

În momentul în care îmbraci tricoul unei echipe trebuie să știi la ce nivel trebuie să te ridici, trebuie să cunoști filosofia și tot ce înseamnă clubul. La Rapid s-au mișcat bine, Daniel Niculae a adus doi fundași centrali de echipă națională! El a lucrat la Astra cu Morais, Crepulja, s-a mișcat bine și cu Stahl, pe care tot de acolo îl știe.

Ai nevoie de jucători cu experiență, pentru ca impactul cu Liga 1 să nu afecteze echipa. Rapid a adus jucători cu experiența pe linia de fund, apoi s-au mișcat în fața apărării și încet, încet s-au mișcat și în atac", a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Ce transferuri a făcut Rapid în acest sezon

 • Claudiu Belu-Iordache (27 de ani, fundaș)
 • Dragoș Grigore (34 de ani, fundaș)
 • Cristi Săpunaru (37 de ani, fundaș)
 • Junior Morais (34 de ani, fundaș)
 • Alexandru Albu (27 de ani, mijlocaș)
 • Ljuban Crepulja (27 de ani, mijlocaș)
 • Albert Stahl (22 de ani, mijlocaș)
 • Romario Moise (24 de ani, mijlocaș)
 • Alexandru Ioniță II (26 de ani, mijlocaș)
 • Nicolae Carnat (23 de ani, mijlocaș)
 • Younes Bnou Marzouk (25 de ani, atacant)

Primul 11 al Rapidului la ultimul meci disputat în Liga 2, 0-1 vs CS Mioveni: Drăghia - R. Ilie, Nastos, Ignat, Florica - Jorza, Lazăr - Sefer, Pănoiu, Ioniță I - Ursu.

Primul 11 al Rapidului la ultimul meci disputat în Liga 1, 1-1 vs FC Botoșani: Moldovan - Belu, Albu, Dandea, Goge - Stahl, Crepulja, Pănoiu, Sefer - Bălan, Bnou Marzouk.

Daniel Niculae anunță noi transferuri la Rapid: "Am linie directă cu Moș Crăciun!"

Președintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, a vorbit după meciul terminat la egalitate de giuleșteni cu FC Botoșani, 1-1.

"A făcut o primă parte a sezonului foarte bună, dar cred că o să fie și mai bine. Botoșaniul e o echipă foarte bună, ofensivă, care preferă să aibă mingea. Teamă îmi e la fiecare meci, însă avem copii cu calități. Vă dații seama ce simt și ei, că au debutat în fața suporterilor, pe un stadion superb.

Îmi doresc ca toți cei care au intrat și care au fost pe bancă să meargă cu noi în cantonament și să facă parte din lotul nostru în viitor. Nu i-am deschis scrisoarea, dar am linie directă cu Moș Crăciun. Nu vor fi schimbări foarte multe, o să fie plecări, dar o să aducem și jucători acolo unde avem nevoie", a spus Daniel Niculae, la Digi Sport Special.

Rapid se întoarce în Giulești în 2022

Noul stadion din Giulești este gata, iar Rapid se va întoarce acasă în prima parte a anului 2022, după ce vor fi obținute toate avizele necesare.

Galerie Foto

VIDEO Rezumatul meciului Rapid - FC Botoșani

Rapid a revenit în acest an în Liga 1 după o așteptare de șase ani, iar giuleștenii au șanse să termine anul 2021 pe loc de play-off. Rămâne de văzut cum se va termina meciul Dinamo - Farul, ultimul meci al Ligii 1 din acest an.

Rapid a început anul în Liga 2, iar în vară a obținut o promovare mult așteptată, sub comanda lui Mihai Iosif.

Etichete: jucatori rapid , daniel niculae , digi sport special , transferuri rapid , ilie dumitrescu , conducere rapid

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă