Ilie Dumitrescu critică deciziile luate de Gigi Becali și oficialii lui FCSB: „Experimentele astea nu aduc un echilibru”

1 lună in urmă 2

Ilie Dumitrescu nu este de acord cu cele trei alegeri efectuate de FCSB în ceea ce privește componența primului „11” pentru meciul contra Chindiei Târgoviște.

Fostul mare internațional consideră că Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu și Denis Haruț nu au fost folosiți în pozițiile în care ar putea să dea cel mai bun randament la FCSB. Între timp, Dragoș Nedelcu s-a accidentat în meci, în minutul 13, și a fost înlocuit de Miron.

Ilie Dumitrescu critică FCSB. „Mister”, nemulțumit de pozițiile în care joacă trei jucători

„Nu-l văd pe Nedelcu fundaș central, el ar putea să aducă un plus în linia de mijloc, are inteligență. verticalizează, are progresie cu mingea la picior. Nu are viteză pentru postul de stoper. Însă la nevoie poate juca și acolo, da, FCSB va avea o construcție mai bună pe linia de fund.

Totuși, experimentele astea nu aduc un echilibru între atac și apărare. Nici Popescu fundaș lateral…. Aș încerca cu Haruț acolo. Să vedem cum va arăta FCSB cu Chindia, pentru că echipa nu a mai înscris de ceva timp, e în criză”, a declarat Ilie Dumitrescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

Echipele de start de la FCSB – Chindia Târgoviște:

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Haruț, Nedelcu, Radunovici – Oaidă. Șut, Olaru – Moruțan, Fl. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, V. Crețu, Miron, Simion, Vukusic, Perianu, I. Cristea, Vână, Buziuc
Antrenor: Toni Petrea

Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Pițian, C. Dinu – Neguț, Rata, Dulca, Diaz – D. Florea, D. Popa
Rezerve: D. Moldovan, Kocic, M. Costea, Fomba, A. Șerban, Berisha, Mitrea, Yameogo, Celea
Antrenor: Emil Săndoi

Stadion: Arena Națională, București
Arbitru: Adrian Cojocaru, Laszlo Bucsi, Mihai Marica

The post Ilie Dumitrescu critică deciziile luate de Gigi Becali și oficialii lui FCSB: „Experimentele astea nu aduc un echilibru” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă