Ilie Dumitrescu, concluzie originală în scandalul dintre Mihai Stoica și fanii de la FCSB: „Gigi Becali nu poate să-și dea demisia!”

2 săptămâni in urmă 43

Ilie Dumitrescu a tras concluzia în scandalul de la FCSB, de după eșecul suferit de roș-albaștri în fața lui Dinamo, în Cupa României, scor 0-1. Fostul mare internațional român dă de înțeles că Gigi Becali a făcut practic echipa lui Toni Petrea, dar Ilie Dumitrescu îl apără pe patronul de la FCSB.

Pus la zid de Gheorghe Mustață, Mihai Stoica este contestat dur de fanii celor de la FCSB, dar Ilie Dumitrescu crede că Gigi Becali a hotărât ca echipa să se concentreze pe parcursul din Liga 1 și să sacrifice Cupa României, chiar și un eșec în fața rivalei Dinamo.

Ilie Dumitrescu susține că FCSB a luat o decizie înțeleaptă prin menajarea titularilor, mai ales după ce echipa a suferit cu Academica Clinceni și a pierdut cu 0-1, pe Arena Națională. Roș-albaștrii nu concep să rateze campionatul și în acest an, mai ales că România nu va mai trimite vreo echipă în preliminariile Europa League.

Ilie Dumitrescu, despre scandalul de la FCSB: „Gigi Becali nu poate să-și dea demisia!”

În urma eliminării din Cupa României, după 0-1 cu Dinamo, în „Ștefan cel Mare”, Gheorghe Mustață i-a cerut public lui Mihai Stoica să își dea demisia de la FCSB. Ilie Dumitrescu are însă o altă versiune în scandalul din curtea roș-albaștrilor.

„Demisia lui Meme? E o părere. Mihai Stoica are un rol important în viața echipei. Gigi Becali nu poate să-și dea demisia, probabil că el a luat decizia asta. Și a făcut un lucru foarte bun. La meciul cu Academica Clinceni (n.n. – pierdut de FCSB, scor 0-1) s-a văzut că nu există tonus și viteză de joc, că nu există prospețime. E mai importantă competiția din Liga 1, pentru că doar o echipă va merge în Champions League. E luptă pentru masa bogaților, pentru că restul merg în Conference League. E normal să menajezi jucătorii. S-a văzut, totuși, că Dinamo a jucat un derby, cu dăruire și angajament, în timp ce FCSB a schimbat la pauză, dar nu s-a regăsit”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

The post Ilie Dumitrescu, concluzie originală în scandalul dintre Mihai Stoica și fanii de la FCSB: „Gigi Becali nu poate să-și dea demisia!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă