Ilie Bolojan, despre posibilitatea de a fi nominalizat premier: Nu se pune această problemă

1 lună in urmă 22

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, a respins sâmbătă soluția avansată de lideri ai USR PLUS, potrivit căreia acesta ar fi o soluție „viabilă” pentru funcția de premier.

 Nu se pune această problemă

Ilie Bolojan, despre posibilitatea de a fi nominalizat premier: Nu se pune această problemă

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Întrebat despre soluția propusă de USR PLUS ca Ilie Bolojan să preia funcția de premier, Florin Cîțu a spus că „în acest moment avem votul Biroului Politic Naţional pentru susţinerea premierului în funcţie”. Prezent la conferința de presa de la Oradea, Ilie Bolojan a spus: „Nu se pune această problemă”.

Copreședintele USR PLUS Dan Barna a spus joi că în PNL sunt foarte multe soluții viabile pentru funcția de prim-ministru.

„În PNL sunt foarte multe soluții foarte viabile pentru premier. Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susținerea USR PLUS și sunt convins că vom putea avea acel guvern stabil din punct de vedere al deciziilor mature”, a declarat la Digi 24 Dan Barna.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Dintr-o dată privea în gol”

1

Un bărbat dărâmat de durere a povestit trauma prin care a trecut văzându-şi soţia, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, pierind sub ochii lui. A crezut până în ultimul moment că totul va fi bine, dar adevărul s-a dovedit a fi necruţător.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă