Ilfovenii, dezamăgiți după eșecul cu FCSB. „Am intrat cu teamă în prima repriză. E greu!”

1 lună in urmă 29

FCSB s-a impus pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 18-a din Liga 1, iar ilfovenii s-au declarat dezamăgiți la finalul partidei de pe „Arena Națională”.

Igor Armaș și Gabriel Borțoneanu au vorbit la finalul partidei FCSB – FC Voluntari, scor 2-1, iar aceștia susțin că echipa antrenată de Bogdan Andone ar fi putut să obțină cel puțin un punct în fața fostei vicecampioane a României.

Mai mult, jucătorii lui Bogdan Andone speră să producă surpriza în runda următoare, atunci când vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

Ilfovenii, dezamăgiți după eșecul cu FCSB

„Căutăm victoria și nu putem să o găsim. Sper să vină la meciul următor. E greu să scoți puncte cu FCSB în deplasare, dar noi puteam să scoatem cel puțin un punct astăzi. Nu ai prea multe ocazii în deplasare cu FCSB și trebuie să le fructifici pe cele pe care le ai. Eram cu spatele, dar colegul meu spune că a fost penalty. Nu știu ce se întâmplă. Și noi căutăm unei este greșeala și totul este în mâinile noastre”, a spus Igor Armaș la finalul meciului FCSB – Voluntari 2-1.

„Am intrat cu teamă în prima repriză, nu știu de ce pentru că nu aveam motive. În a doua am jucat de la egal la egal cu ei și am avut ocaziile noastre. Trebuie să câștigăm în etapa următoare. Întâlnim Craiova, trebuie să jucăm agresiv. Cred că a fost un meci bun față de celelalte”, a spus  Gabriel Borțoneanu.

Bogadan Andone cere transferuri

„Din punct de vedere al jocului, sunt mulțumit de jocul echipei, cu unele greșeli. Am avut situații la 0-0 cu Ivanov și Mailat care au finalizare neinspirată. Am întâlnit echipa de pe primul loc și zic că am făcut un joc bun.

Jucătorii care au venit și vor veni, sunt jucătorii care am decis să vină. Am urmărit peste 100, 150 de jucători în toate compartimentele. Sperăm ca în următoarele două trei zile să aducem noi jucători. E o serie de meciuri dificile. Am făcut multe lucruri bune, îmi place că echipa și-a schimbat atitudinea. Ne creem mai multe situații pe fază ofensivă și succesul va veni pas cu pas. Jocul echipei va crește și sunt convins că în viitor vom avea rezultate. Nu a dat fault la faza aceea, nu știu de ce, are entorsă acum. Se întâmplă, arbitrul n-a văzut”, a spus Bogdan Andone.

The post Ilfovenii, dezamăgiți după eșecul cu FCSB. „Am intrat cu teamă în prima repriză. E greu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă