”Îl va înlocui pe Gervinho!” Fanii Parmei, fascinați de transferul fulger al lui Dennis Man: ”O să jucăm entuziasmant!”

4 săptămâni in urmă 27

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Fanii Parmei: ”Dennis Man îl va înlocui pe Gervinho!”

Aflată pe poziția a 19-a și amenințată cu retrogradarea, Parma are nevoie rapid să strângă puncte, iar prima oportunitate o va avea duminică, de la orele 19, când va juca în deplasare cu Napoli.

”Dennis Man vine la Parma și în viitor îl va înlocui pe Gervinho. E o promisiune uriașă”, a scris un suporter pe Twitter, entuziasmat de transferul internaționalului român.

”Super mișcare pentru el și pentru Parma. Cu el și cu Gervinho pe benzi, fotbalul antrenorului D'Aversa ar putea deveni entuziasmant” și ”E un potențial uriaș, un excelent tânăr fotbalist” au fost alte două reacții pe Twitter.

”Cu Man și Mihăilă putem produce două talente foarte mari”, a comentat un alt fan. 

12 milioane de euro (sumă achitată în rate, pe parcursul a doi ani și jumătate) plus bonusuri care pot ajunge la alte două milioane este suma de transfer a lui Dennis Man

 

Gazzetta dello Sport: ”Dennis Man, talent cu calitate absolută!”/ Football Italia: ”Marcator prolific”

Transferul lui Dennis Man la Parma, pe o sumă extrem de mare în contextul pandemiei, a fost comentat intens în presa din Italia.

”Parma finalizează negocierile cu Dennis Man, extrema născută în 1998 de la FCSB (fosta Steaua București). Negocierile au fost purtate personal de președintele Krause. E lovitura care îi permite Parmei să aibă un talent cu calitate absolută și să încerce să se apropie cât mai mult de obiectivul salvării de la retrogradare”, a scris Gazzetta dello Sport.

”Internaționalul de 22 de ani e așteptat în Italia în câteva zile, ca să facă examenul medical și să semneze contractul. E un marcator prolific, cu 17 goluri și șapte pase decisive în acest sezon, în 20 de meciuri”, subliniază Football Italia.

”Parma 'pescuiește' din România. Dennis Man vine de la FCSB, după ce în trecut a fost urmărit și de Fiorentina”, notează și calciomercato.com.

Etichete: parma , dennis man , transfer dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă