Îl mai știi pe Cristian Daminuță? Nu și-a găsit echipă și a ajuns în Liga 3: „Nici dacă omoram pe cineva nu fugeau așa de mine!” | EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 30

Cristian Daminuță este pe cale să spună adio fotbalului! Ajuns la vârsta de 31 de ani, fostul jucător al lui Milan și Inter trece prin momente grele, mai ales că ACS Poli, echipa unde evoluează acum, ar putea să se desființeze.

În direct la ProSport Live, Daminuță nu înțelege de ce nu a fost dorit măcar în Liga 2 și crede că antrenorii nu mai vor să aibă în lot jucători cu personalitate.

Crescut la Timișoara, Daminuță a trecut pe la Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, FC Tiraspol, Poli Timișoara, Flacăra Făget, Viitorul, FC Zakho, Mianur Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare și Abano.

Cristian Daminuță, strigăt de disperare: „Nici dacă omoram pe cineva, nu fugeau așa de mine”

Vremurile în care Cristian Daminuță ținea prima pagină a tabloidelor au apus, însă fotbalistul, considerat un mare talent la începutul carierei, nu mai joacă de o bună bucată de timp la nivel înalt.

În plus, ACS Poli, cu care se află sub contract, este pe cale să se desființeze, după ce în ultimii ani a ajuns și în primul eșalon, bifând inclusiv o finală de Cupa Ligii, competiție desființată între timp.

„Sunt sub contract cu ACS Poli, echipă de liga a treia. Din păcate, avem dificultăți foarte mari, trăim într-o incertitudine. Ba ne desființăm, ba nu ne desființăm, încă nu știm, mai trebuie să așteptăm. Nici dacă omoram pe cineva, nu fugeau oamenii din fotbal de mine așa cum o fac acum. Trăim vremuri grele, antrenorii din noua generație nu mai acceptă jucătorii cu personalitate, vor doar jucători care să danseze după cum cântă ei”, a afirmat Cristian Daminuță, la ProSport Live.

The post Îl mai știi pe Cristian Daminuță? Nu și-a găsit echipă și a ajuns în Liga 3: „Nici dacă omoram pe cineva nu fugeau așa de mine!” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă