Îl distruge pe Magaye Gueye: „De când s-a întâmplat cu filmuleţul, de atunci trebuia chemat și reziliat contractul”

1 lună in urmă 4

Ioan Andone, legendă pentru Dinamo, a reacționat dur după ce fotbalistul Magaye Gueye a fost prins dopat. Actualul președinte de la FC Voluntari amendează însă faptul că la formația roș-albilor este indisciplină și crede că fotbalistul trebia exclus din lot cu ceva timp în urmă.

În cursul zilei de marți, s-a aflat că Dinamo a primit notificare din partea Agenției Naționale Anti Doping, cum că în urma testului efectuat de către Magaye Gueye după meciul cu FCSB din Cupa României, scor 1-0, i-au fost descoperite în organism urme de cocaină.

Jucătorul a fost suspendat provizoriu, iar ANAD a notificat clubul Dinamo în legătură cu acest caz. LPF, COSR şi Federaţia au fost, de asemenea, înstiinţate.

Ioan Andone îl distruge pe Magaye Gueye: „De când s-a întâmplat cu filmuleţul, de atunci trebuia chemat, reziliat contractul”

„Nepermis pentru un jucător profesionist. Dacă nu există disciplină în cadrul lotului, poţi avea probleme de astea. De când s-a întâmplat cu filmuleţul, de atunci trebuia chemat, reziliat contractul, ‘ne strici imaginea’. E de neînţeles!”, a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FR Răzvan Burleanu, a dat exemplul cluburilor mari din Europa, care îşi urmăresc jucătorii îşi afara vieţii sportive:

„Cluburile mari au nişte abonamente la nişte reţele, plătesc abonamente serioase ca să investigeheze viaţa extraosportivă a celor pe care doresc să-i cumpere sau a celor pe care-i au în club. Dau nişte bani.

Te costă ceva, dar îi găsesc peste tot, după Facebook, după Instagram. E ca la InStat! (n.r. – despre momentul cu filmuleţul din jacuzzi) În loc să iei decizia normală şi spui gata, nu ne mai trebuie, în loc să-l dai afară îi faci contract”, a spus Andrei Vochin.

Cine este Magaye Gueye?

Atacantul Magaye Gueye, ultima oară la clubul Qarabag (Azerbaidjan), a semnat un contract pentru următoarele două sezoane competiţionale cu Dinamo Bucureşti, la 7 octombrie 2020.

Născut la 6 iulie 1990, la Nogent-sur-Marne (Franţa), Magaye Gueye are dublă cetăţenie, senegaleză şi franceză. El a început fotbalul în campionatul francez la Strasbourg şi a mai evoluat în carieră la Everton (Anglia), Brest (Franţa), Milwall (Anglia), Adanaspor şi Ankaraspor (ambele în Turcia) şi Qarabag (Azerbaidjan).

Gueye a evoluat în 18 meciuri în acest sezon şi a marcat trei goluri.

The post Îl distruge pe Magaye Gueye: „De când s-a întâmplat cu filmuleţul, de atunci trebuia chemat și reziliat contractul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă