Iker Casillas a semnat divorțul de Sara Carbonero, cea pe care a sărutat-o în direct la TV, după ce a câștigat Cupa Mondială din 2010! Ce se întâmplă cu cei doi copii ai cuplului

1 lună in urmă 21

Faimoșii Iker Casillas și Sara Carbonero sunt acum divorțați oficial, după cinci ani de căsnicie.

Legendarul portar al lui Real Madrid i-a acordat custodia celor doi copii Sarei , iar „dragostea și familia au prevalat” într-o separare care s-a încheiat pe cale amiabilă.

Iker Casillas și-a finalizat divorțul de Sara Carbonero, pe care a sărutat-o în direct la televizor după ce a câștigat Cupa Mondială

Conform informațiilor din cotidianul SPORT, relația de iubire dintre cele Iker Casillas și Sara Carbonero s-a încheiat deja și divorțul a fost finalizat.

Se spune că Iker i-ar fi oferit custodia celor doi copii, Martin, de șapte ani, și Lucas, de patru ani, Sarei. Mai mult, legendarul portar a părăsit definitiv fostul cămin conjugal și continuă să le plătească acestora cheltuielile cu educația.

Celebrul cuplu a negat inițial zvonurile din presă despre despărțirea lor, dar acum divorțul dintre cei doi a devenit oficial, la un tribunal din Madrid.

Deși faimoasa pereche s-a despărțit după cinci ani de câsnicie, informațiile din presa spaniolă susțin că „dragostea și familia au prevalat” în divorțul dintre cei doi, iar relațiile au rămas unele prietenoase, iar Iker Casillas poate vizita copiii oricând dorește, conform unui program „flexibil”.

S-a mutat în altă casă

Spaniolul de 39 de ani, care a jucat cel mai recent la FC Porto, înainte de a se retrage oficial în 2020, s-a mutat acum într-o altă casă din cartierul Moncloa-Aravaca din Madrid, în timp ce familia sa rămâne în La Finca.

Cei de la SPORT au scris că Iker Casillas și Sara Carbonero au vizitat tribunalul Pozuelo de Alarcon pe data de 6 aprilie pentru a-și finaliza divorțul și pentru a confirma viitorul acord încheiat între părți.

Celebra pereche a fost împreună timp de 12 ani și va rămâne pentru totdeauna în memoria fanilor cu acel moment romantic de neuitat, când Iker Casillas a devenit campion mondial cu naționala Spaniei în 2010 și a sărutat-o, în direct, la TV, pe cea care îi lua interviu, nimeni alta decât Sara Carbonero.

 

The post Iker Casillas a semnat divorțul de Sara Carbonero, cea pe care a sărutat-o în direct la TV, după ce a câștigat Cupa Mondială din 2010! Ce se întâmplă cu cei doi copii ai cuplului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă