Ignorat de Adi Mutu, Radu Drăgușin este propus lui Mirel Rădoi: „N-am înțeles asta! Poate juca și la echipa mare” Argumentele lui Florin Manea | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 1

Florin Manea este convins că Radu Drăgușin ar trebui să fie titular pentru naționala lui Adi Mutu, la Campionatul European din Ungaria și Slovenia. Fundașul lui Juventus a fost rezervă în cele două partide ale tricolorilor, dar impresarul a susținut la ProSport Live că acesta ar putea juca și pentru naționala lui Mirel Rădoi.

România a remizat cu Țările de Jos (Olanda), 1-1, și a câștigat cu Ungaria, 2-1, după un meci în care românii au acuzat dur arbitrajul. De fiecare dată, Adi Mutu a preferat pentru centrul apărării un cuplu format din Denis Ciobotariu și Alex Pașcanu.

Ignorat de Adi Mutu, Radu Drăgușin este propus lui Mirel Rădoi: „N-am înțeles asta! Eu zic că poate juca și la echipa mare” Argumentele lui Florin Manea

„N-am înțeles nici eu de ce nu a evoluat Drăgușin, înțelegeam dacă juca Chindriș – Pașcanu, că sunt jucători care joacă meci de meci și atunci primează, dar Ciobi are și el două meciuri, cât are și el. Doar că Radu le are la Juventus, Ciobi la CFR. Oricum Adi știe mai bine.

Eu nu cred că mai trebuie să conteze vârstă, trebuie să conteze valoarea. Cu tot respectul pentru Ciobi, în momentul de față Radu este mult peste Ciobi și la clubul unde joacă.

Și ca și cotă, ca interes. Dar revin, Adi știe cel mai bine ce vrea să facă, i-a ieșit, nu o să zic nimic contra lui, Radu să își aștepte rândul.

Eu zic că e și pentru naționala mare apt, din moment ce te bagă să joci titular, poți să joci și la echipa mare”, a declarat Florin Manea la ProSport Live.

Ce spune Radu Drăgușin despre viitorul său la Juventus

Drăgușin a fost la conferința de presă, după meciul cu Olanda, dar nu a dorit să vorbească despre contractul său cu Juventus, care urmează să expire la finalul actualului sezon. Însă, a declarat faptul că dorește să ia cea mai bună decizie pentru cariera sa.

„Mister face alegerile care sunt necesare pentru a duce echipa la un rezultat cât mai bun. Eram încrezători de la bun început, faptul că am luat gol din minutul 17 nu a fost o sperietură. Mă bucură faptul că mulți oameni cred în mine și mă susțin, acest lucru îmi dă o motivație în plus să mă dezvolt în continuare.

Noi nu subestimăm niciun adversar. Meciul cu Ungaria trebuie să îl pregătim maxim și să dăm totul pe teren. Părerea mea e că rezultatul per total e unul corect, ei au dominat jocul, dar noi am avut ocaziile mai mari. Ciobi a dat totul pe teren și datorită lui și echipei am obținut acest rezultat. E o situație foarte complicată pentru că tu ești cu spatele la poartă. Asta e, se întâmplă.

Sunt mereu bucuros când sunt chemat la echipa națională, am fost mândru. Sunt discuții despre viitorul meu, nu vreau să intru în subiectul acesta, vreau să iau o decizie bună pentru cariera mea”, a declarat Radu Drăgușin, în cadrul unei conferințe de presă.

Radu Drăgușin s-a înțeles cu Juventus pentru un contract de 1 milion de euro pe sezon și o durată de cinci sezoane, așa cum ProSport a anunțat, dar italienii întârzie să facă anunțul oficial.

The post Ignorat de Adi Mutu, Radu Drăgușin este propus lui Mirel Rădoi: „N-am înțeles asta! Poate juca și la echipa mare” Argumentele lui Florin Manea | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă