Iftime știe cum poate câștiga Botoșaniul contra lui FCSB și le trimite un mesaj contestatarilor

1 lună in urmă 1

Liga 2: Farul Constanța - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, duminică, 11:30, Digi Sport 1

Liga 1: Botoșani - FCSB, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Moldovenii, locul 5, cu 37 de puncte, își propun o victorie contra liderului pentru a-și consolida poziția de play-off, iar Valeriu Iftime cere mai multă concentrare în apărare, considerând că acolo este punctul nevralgic al formației lui Marius Croitoru.

Patronul de la FC Botoșani s-a arătat deranjat de cei care susțin că există jocuri de culise între echipa sa și FCSB, dând asigurări că "e exclus să faci meciuri de prietenie cu ei".

"Să fim mai atenți și mai în formă ca în tur. Am primit trei goluri din cauza apărării. O greșeală poate întoarce tot meciul. Mă rog ca toate lucrurile să fie echilibrate și ca băieții de la Botoșani să înțeleagă asta. Putem câștiga și în ultima secundă.

Noi vrem să dăm totul în astfel de meciuri. Nu are nicio legătură faptul că am exportat la FCSB. Ambiția de a-i bate este dintotdeauna. Au fost meciuri în care ne-am comportat lamentabil și în care am fost acuzați că lăsăm meciul, alteori am jucat bine. Anul trecut am fost bine. I-am bătut, am făcut egal în play-off. Da, cu echipele importante este mai mare motivația. Un meci cu FCSB este unul de palmares.

Nu poate să nu te deranjeze prostioarele astea. Pe de altă parte, sunt deja obișnuit. Mulți mi-au spus că dacă batem înseamnă că ne lasă FCSB, dar deja m-am obișnuit cu vorbele astea. Eu vreau să ne facem noi jocul nostru. Este mult prea mult spus și e exclus să faci meciuri de prietenie cu FCSB. Ar fi rușinos.

Așa se va spune, că le dăm puncte în play-off. Dar o vor spune cei fără minte. Eu sper să demonstrăm în timp că suntem o echipă foarte serioasă, să facem un meci bun duminică. Apoi se pot lua și puncte în play-off, pentru că nu vreau să ajung acolo să mă aflu în treabă", a declarat Iftime, pentru Fanatik.

În tur, FCSB s-a impus clar contra lui FC Botoșani, scor 4-1. Dennis Man și Florin Tănase reușeau câte o dublă, iar Eduard Florescu marca unicul gol al oaspeților.

În total, FC Botoșani și FCSB s-au întâlnit de 17 ori în Liga 1, moldovenii având o singură victorie. Bucureștenii au câștigat în 12 ocazii, iar patru partide s-au încheiat la egalitate.

Etichete: liga 1 , fc botosani , valeriu iftime , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă