Iftime, INCENDIAR! Anunță plecarea golgeterului, ataca arbitrajul și distruge anunțul lui Vochin: „Îmi vine să mă las!”

3 săptămâni in urmă 1

Detalii despre FC Botoșani - Sepsi 1-2, AICIProgramul + rezultatele rundei #27 din Liga 1

Valeriu Iftime, după FC Botoșani - Sepsi 1-2: „Îmi vine să mă las”

„Sunt dezamăgit, pentru că am făcut un meci prost. Au fost și niște greșeli mari ale lui Chivulete. 100% am fi câștigat meciul dacă nu ar fi dat acel penalty. Atâta frică la noi n-am văzut... atâta putem noi, avem emoții foarte mari la astfel de meciuri.

Sepsi nu a avut alte ocazii în afară de cele create de gafele noastre, au ratat numai pe erorile noastre. Chivulete mă lasă rece. Nu mai pot să vorbesc, pentru că mă cheamă săptămânal la Comisii. Mai bine mă las, mă resemnez”, a declarat Iftime în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

În minutul 40, Chivulete a dictat penalty pentru oaspeți, la un presupus fault comis de Rodriguez asupra lui Safranko. Ion Crăciunescu a dat verdictul: „Jucătorul în alb în faultează pe jucătorul în roșu, apoi cade în careu. A fost fault în atac!”.Citește AICI o analiză despre erorile de arbitraj din meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2!

„Echipele din Liga 1 nu pot plăti pentru VAR!”

De asemenea, Iftime a comentat și subiectul implementării VAR în Liga 1. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, tocmai anunța că s-a ajuns la un acord între Ligă, FRF și deținătorul drepturilor TV. Patronul lui FC Botoșani este însă pesimist în privința acestui proiect.

„Vorbim de VAR, dar nimeni nu se ocupă serios de asta. Scopul lor, al FRF, al LPF, e cine să aibă dreptate, nu să implementeze arbitrajul video. N-avem cum să plătim noi, cluburile, pregătirea arbitrilor. E șmecherie asta cu jumătate-jumătate. 

Fotbalul parcă vrea să dea un exemplu de răutate, prostie, lipsă de performanță. Nu facem nimic din ceea ce trebuie. Există un răspuns dat de domnul președinte Iorgulescu, desființează ce spune Burleanu. Am trimis azi o scrisoare în care specificăm că echipele din Liga 1 nu pot, legal, să dea banii pentru VAR”, a mai spus Iftime.

Valeriu Iftime anunță plecarea lui Hamidou Keyta: „Nu rezistă nicăieri”

Îmi pare rău de Keyta, are ceva talent, dar nu-l ajută comportamentul. Nu rezistă nicăieri, n-are maturitate. A făcut 10 meciuri bune, a dat niște goluri, dar nu mai vrea să joace, se antrenează cum vrea. Vine la antrenamente, dar îl scoate Marius când vede că trage pisica de coadă. Din păcate, atâta îl duce procesorul. Îl avem pe Camara, care poate mai mult
- Valeriu Iftime

Hamidou Keyta își încheie contractul cu FC Botoșani la finalul acestui sezon. E golgeterul echipei, cu 13 goluri în actuala stagiune de L1.

Cele mai tari imagini din meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2

Clasament Liga 1: Sepsi, sigură de play-off. FC Botoșani tremură

Citește mai multe știri despre meciul FC Botoșani - Sepsi 1-2:

Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”Marius Croitoru a răbufnit după Botoșani - Sepsi! 2 fotbaliști în vizor: „Crede că echipa trăiește datorită lui. Unul e deștept și altul fraier?”

Dorian Popa a spus cât se câștigă dintr-un canal de Youtube cu două milioane de abonați! Suma lunară e halucinantă

Libertatea

Playtech: Câți bani primea, de fapt, Laurette. Informații de ultimă oră, suma este halucinantă!
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă