Iftime îi răspunde lui Cârțu: „Oameni orbiți de scenarii. Dacă n-ai minte în cap...”

1 săptămână in urmă 5

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021, 16:22 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 16:22

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, i-a răspuns lui Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova care a ironizat meciul dintre moldoveni și FCSB de aseară, câștigat de bucureșteni cu 3-1.

„Tot folclorul ăsta dintre FCSB și Botoșani n-are niciun fundament. Alții, care sunt orbiți de scenarii, pot să spună ce vor. Dar dacă ai minte în cap, nu te poți gândi la așa ceva. Noi, la 1-1, am vrut să câștigăm, ne-am dus peste ei”, a declarat Iftime în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Despre meci, Iftime a spus: „Sunt dezamăgit de rezultat, nu supărat. Ne-am obișnuit să fim în control și apoi am adormit. Botoșani a vrut să joace fotbal aseară, a reușit o perioadă, dar caracteristicile echipei mici se văd când te doare mai tare”.

 „Nu știu ce se întâmplă cu el. Când a venit am zis că e de talie mondială...”

FCSB

Gigi Becali e încântat de Constantin Budescu și Ianis Stoica, dar are un nou „client”: „Nu știu ce se întâmplă cu el. Când a venit am zis că e de talie mondială...”

Sorin Cârțu, ironic: „FCSB - Botoșani? L-am mai văzut”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele CSU Craiova, a răspuns ironic atunci când a fost întrebat despre meciul dintre FCSB și FC Botoșani.

Oficialul lui CSU Craiova n-a rezistat să nu trimită săgeți către ambele cluburi. „M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa...”, a spus Cârțu la ProX.

Petrea, salvat de rezerve! FCSB a întors în 8 minute scorul cu FC Botoșani

FCSB a învins-o pe FC Botoșani, scor 3-1, în prima etapă a returului din Liga 1. Rezervele Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au întors scorul pe Arena Națională, cu golurile lor din ultimul sfert de oră, și au salvat astfel primul meci de la revenirea lui Toni Petrea. Tănase a închis tabela.

FCSB joacă așa cum își dorea Gigi Becali, patronul declarându-se mulțumit de prestația din meciul cu FC Botoșani.

„Sunt mulțumit de rezultat. Golul trebuia să cadă, mingea a fost numai la noi. Chiar dacă pierdeam, îți dau cuvântul meu de onoare că nu eram nemulțumit. Ziceam că n-a vrut mingea să intre în poartă, care e problema? 

Pe mine mă interesează jocul. Dacă joci, golul vine. Cât să te închidă? Cei de la Botoșani au dat un gol dintr-o aiureală, puteau să mai dea încă două, dar tot îi bați sau măcar egalezi. Ovidiu Popescu dormea acolo, se uita. Nici nu contează asta, ci că îmi place că jucăm. Asta e bine pentru mine. Chiar dacă nu câștigam, nu aveam ce să zic, nu aveam niciun fel de nemulțumire. S-a jucat doar la o poartă”, a spus Becali la ProX.

VIDEO Valentin Gheorghe, declarații după FCSB - FC Botoșani: „Am avut nevoie de 3 puncte”

Citește și alte articole din Liga 1:

Sorin Cârțu nu-l iartă pe jucătorul Craiovei după eșecul de la Pitești: „Ce deconectare, ce mentalitate, a stricat tot! Poate e vina lui Reghecampf”

FCSB joacă așa cum își dorea Gigi Becali: „Chiar dacă pierdeam, nu aveam niciun fel de nemulțumire” + Laudă jocul lui CFR Cluj și o exclude pe Craiova din lupta la titlu

Playtech: BOMBĂ! Nadia Comăneci, DEVASTATĂ. A jignit-o grosolan: ‘Vacă decorată’


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă