Iese Marian Iancu de la închisoare? „Este un luptător, sunt încă procese în derulare! De două ori ne-au furat titlul!” VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 luni in urmă 2

Marian Iancu trece printr-o perioadă foarte grea! Aflat la închisoare de o lungă perioadă de timp, fostul finanțator al Politehnicii Timișoara este susținut de fostul colaborator Gheorghe Chivorchian. Invitat la ProSport Live, Chivorchian a mărturisit că ține legătura cu fiul omului de afaceri și speră ca acesta să iasă cât mai repede de la închisoare.

Marian Iancu este închis din 2014, pentru o condamnare totală de 14 ani. Condamnat pentru evaziune fiscală și spălare de bani, ex-patronul Timișoarei a dat statul român în judecată, dar a pierdut.

Pe vremea când era patronul clubului din Banat, Poli Timișoara a fost aproape de titlu, a jucat în play-off-ul Champions League după victoria fantastică din dubla cu Șahtior, iar Gheorghe Chivorchian crede că echipa condusă de Marian Iancu a fost furată de două ori, mai ales în meciul cu Urziceni, pierdut cu scorul de 1-2. „Nu înțeleg, nu înțeleg nimic. Aveam 1-0 la pauză. Apoi le-a dat cam ușor arbitrul un penalty, acolo s-a umblat, asta-i părerea mea, a fost ceva. Chiar dacă era italian, dar era mai ușor să umbli la arbitrii străini”, și-a adus aminte Gabi Balint, antrenorul de atunci al Timișoarei.

Gheorghe Chivorchian, dezvăluiri despre Marian Iancu: „Este un luptător! Vorbesc cu copilul lui!”

„Vorbesc cu copilul lui Marian Iancu! Am avut o relație foarte bună cu dânsul, m-a sprijinit, am avut rezultate bune. Nu-i ușor să fii acolo. A pus suflet, bani, pasiune, să facem lucruri minunate în partea de vest a țării. Am înțeles că sunt încă procese în derulare. Marian Iancu este un luptător!

Poli Timișoara n-ar fi obținut acele rezultate fără Marian Iancu și fără acei suporteri minunați. De două ori ne-a fost luat titlul, sunt convins că ne-a fost furat, în mod special cu Urziceni. Au fost peste 30.000 de spectatori, am avut un arbitru italian, a inventat un penalty. Ne-au bătut cu 2-1, dar în spate au fost alte interese. Marian Iancu a fost foarte ponderat, dar vedeam că se consumă, mai ales că ne-am luptat cu FIFA la TAS pentru cele șase puncte”, a spus Gheorghe Chivorchian, la ProSport Live.

Surse apropiate din anturajul lui Marian Iancu au dezvăluit în 2019 pentru ProSport că fostul patron al clubului de pe Bega nu dorește să muncească în penitenciar pentru a obține reducerea pedepsei, și așa foarte mari, preferând să citească mult, cât este ziua de lungă. Lângă patul lui, se află zeci de cărți, de toate felurile, de la istorie până la tratate economice sau literatură universală.

The post Iese Marian Iancu de la închisoare? „Este un luptător, sunt încă procese în derulare! De două ori ne-au furat titlul!” VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă