Iese CFR Cluj din lupta pentru titlu? Cine sunt favoritele pentru câștigarea campionatului: „Sunt într-o formă mai convingătoare” | EXCLUSIV ProSport Live

4 săptămâni in urmă 26

Editorialistul ProSport Marius Mitran a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre lupta la titlu dintre CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova.

După 14 etape disputate în Liga 1, CFR CLuj este în continuare lider, având 36 de puncte și un avans de șase puncte față de FCSB, echipa de pe locul secund. Podiumul este ocupat de către Universitatea Craiova, cu 28 de puncte.

Cu toate că trupa lui Dan Petrescu este pe primul loc, Marius Mitran consideră că FCSB și Universitatea Craiova arată mai bine în lupta pentru titlu.

Marius Mitran, despre lupta la titlu dintre CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova

În urma ultimelor meciuri disputate de către CFR Cluj, și în Conference League, Marius Mitran a explicat că ardelenii sunt într-o cădere de formă.

Totodată, jurnalistul este convins că FC Botoșani se va clasa pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat.

„În momentul de față, dintre cele trei principale candidate la titlu, pentru că eu sunt convins că în momentul în care se va intra în play-off nu vor fi doar trei, eu cred că vor mai fi echipe, precum FC Botoșani, mie mi se pare o echipă foarte bine articulată. Vor fi mai multe care se bat la titlu, dar dintre cele trei, Craiova, CFR și FCSB, Craiova și FCSB sunt într-o formă mai convingătoare decât CFR. Joacă mai bine, mai spectaculos, mai eficient, deși CFR are acest avantaj destul de mare, dar ultimele șase meciuri, pentru fiecare, scot în evidență o superioritate a Craiovei și a FCSB-ului”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

The post Iese CFR Cluj din lupta pentru titlu? Cine sunt favoritele pentru câștigarea campionatului: „Sunt într-o formă mai convingătoare” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă