Ice, ice, baby! Semifinala dintre Manchester City și PSG, la un pas de amânare! Neymar și Di Maria, surprinși de imaginile apocaliptice din Anglia | FOTO & VIDEO

1 săptămână in urmă 20

Meciul dintre Manchester City și PSG a fost la un pas să nu înceapă la ora 22:00! Condițiile au fost incredibile în Anglia, acolo unde gheața și-a făcut apariția chiar înaintea fluierului de start.

Gazdele au tras tare pentru ca terenul să se prezinte în condiții decente, astfel că partida nu s-a mai amânat și a început în cele din urmă la ora 22:00.

Duminică, tot la Manchester, dar în celălalt mare stadion din oraș, Old Trafford, derby-ul dintre United și Liverpool nu s-a putut juca, după ce fanii echipei lui Solskjaer au pătruns pe teren.

Imagini incredibile din Anglia! Meciul Manchester City – PSG a fost la un pas să nu se mai joace

Neymar și celelalte vedete ale lui PSG au fost surprinse de modul în care a arătat terenul de la Manchester, partida din Anglia fiind la un pas să nu se dispute de la ora 22:00.

Partida a început în cele din urmă, dar meciul se joacă pe un gazon extrem de greu, în condițiile în care a plouat toată ziua la Manchester, iar cu o oră înaintea partidei și-a făcut apariția și gheața, așa cum puteți să vedeți din imaginile de mai jos.

4 de Maig de 2021 Semifinals de La Champions Manchester City- PSG amb la gespa totalment blanca, cap dubte que el Canvi Climàtic ja es aquí 😬☹️ #UCL #ClimateEmergency #CityPSG pic.twitter.com/lVzUsZxV8W

— Andreu (@AndreuCES) May 4, 2021

EN DIRECTO #UCL | Ojo al estado del césped tras una gran granizada que ha caído sobre Mánchester… https://t.co/IfyvZ7Lp26 #CityPSG pic.twitter.com/YQb8Z6FLjx

— MARCA (@marca) May 4, 2021

The post Ice, ice, baby! Semifinala dintre Manchester City și PSG, la un pas de amânare! Neymar și Di Maria, surprinși de imaginile apocaliptice din Anglia | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă