Ibraimi l-a umilit pe Pap! Gol superb înscris de Shkendija în minutul 2 | VIDEO

2 months ago 7

FC Botoșani a început foarte prost meciul cu Shkendija din turul 2 preliminar al Europa League, toate acestea după ce oaspeții au deschis scorul încă din minutul 2 al partidei de pe stadionul „Municipal”.

Ibraimi a deschis scorul în minutul 2 al meciului FC Botoșani – Shkendija, după ce a profitat de o eroare a lui Eduard Pap, poartarul care a greșit și la reușita lui Borja Valle din partida terminată la egalitate de moldoveni cu Dinamo, scor 1-1.

Ibraimi l-a umilit pe Papp cu golul înscris în meciul FC Botoșani – Shkendija

Ibraimi a primit o pasă verticală pe partea dreaptă, Chindriș era în zonă dar nu foarte aproape de adversarul său, iar atacantul lui Shkendija a înscris cu un lob superb, din unghi, după ce Eduard Pap a ieșit din poartă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL ÎNSCRIS DE IBRAIMI ÎN MECIUL BOTOȘANI – SHKENDIJA

Ce declara Eduard Pap despre golul lui Borja Valle

„Din păcate am luat acel gol. A fost o execuție extraordinară. Nu știu dacă în România sunt mulți care pot face asta. Execuția lui m-a prins sus. Dar la fiecare fază sunt ieșit pentru că așa e stilul nostru. El a ridicat capul, m-a văzut și a lovit foarte bine. Probabil au văzut și alții că ies, dar nu au avut o astfel de execuție. Așa e jocul nostru, nu avem ce să facem. Trebuie să învățăm din jocul ăsta”, a declarat Eduard Pap.

Eduard Pap se porpunea la FCSB

Eduard Pap se propunea la FCSB în luna mai a anului 2020, atunci când declara pentru ProSport că nu ar întâmpina probleme dacă ar ajunge la formația patronată de Gigi Becali. „Fac față fără probleme la FCSB”, spunea Eduard Pap.

The post Ibraimi l-a umilit pe Pap! Gol superb înscris de Shkendija în minutul 2 | VIDEO appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools