Ibrahimovic ar putea juca în următorul meci al lui Milan! Cum poate trece peste ”roșul” controversat văzut în partida cu Parma

4 săptămâni in urmă 22

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Avocatul lui AC Milan a anunțat ce ar trebui să facă arbitrul Fabio Maresca pentru ca Zlatan Ibrahimovic să fie prezent la partida cu Genoa.

Ibrahimovic ar putea juca la următorul meci al lui Milan, chiar dacă a primit cartonaș roșu cu Parma

Ibrahimovic a primit cartonaș roșu controversat în partida dintre AC Milan și Parma, încheiată cu 3-1, în favoarea milanezilor. Arbitrul central a interpretat greșit cuvintele suedezului și l-a eliminat. Ibrahimovic susține că nu l-a jignit pe oficial, însă, cu toate astea, arbitrul Maresca a notat în foaia oficială de joc incidentul, iar atacantul lui Milan a primit suspendare o etapă.

Leandro Cantamessa, avocatul lui AC Milan, susține că Ibrahimovic ar putea scăpa de suspendare doar în cazul în care Fabio Maresca va admite că a înțeles greșit ce a spus jucătorul suedez.

AC Milan așteaptă decizia oficială în cazul lui Ibrahimovic.

Totul depinde de ceea ce Maresca scrie în raport. Dacă nu este sigur de ce a auzit ar trebui să scrie, iar problema ar putea avea o turnură neașteptată. Dacă arbitrul va admite că a greșit, Ibrahimovic va putea juca următorul meci deși a primit cartonaș roșu în partida cu Parma”, a declarat Cantamessa, citat de Football Italia.

Dacă acest lucru nu se va întâmpla, ar putea primi suspendare un meci sau două. Nu putem face contestație dacă va primi suspendare o etapă. A fost o neînțelegere. Nu mai este nimic de adăugat. Am auzit ce a spus Ibrahimovic și nu știu ce a auzit arbitrul, dar știu că Zlatan nu l-a insultat”, a mai adăugat oficialul.

Decizia Comisiei Centrale a Arbitrilor a dat verdictul. Ibrahimovic, nevinovat!

Comisia Centrală a Arbitrilor din Italia nu a văzut cu ochi buni decizia centralului Fabio Maresca de a-l elimina pe Zlatan Ibrahimovic din partida cu Parma, încheiată cu victoria milanezilor, scor 3-1.

La scorul de 2-0 în favoarea lui AC Milan, Zlatan Ibrahimovic i-a adresat câteva cuvinte arbitrului Fabio Maresca, iar centralul nu a ezitat să îi arate direct cartonașul roșu atacantului suedez.

Forul arbitrilor din Italia a analizat situația și au ajuns la concluzia că suedezul nu ar fi trebuit să fie eliminat.

Se pare că și căpitanul lui AC Milan, Gianluigi Donnarumma, s-a plâns de arbitrajul lui Maresca și i s-ar fi adresat în timpul partidei ”Maresca, noi trebuie să fim întotdeauna protagoniștii”.

Astfel, Comisia Centrală a Arbitrilor ar fi ajuns la decizia de a-i interzice oficialului să arbitreze următoarele partide ale lui AC Milan.

Maresca l-a eliminat pe Ibrahimovic, după ce acesta l-ar fi jignit

Se pare că arbitrul nu ar fi înțeles ce a vrut de fapt Ibrahimovic să îi transmită. Atacantul lui AC Milan i-ar fi spus centralului ”Mi sembra strano che non te ne freghi” (în română ”Mi se pare ciudat că nu îți pasă”).

În loc de ”Mi sembra strano”, Maresca ar fi înțeles ”Sei un bastardo” (în română ”Ești un ticălos”). Astfel s-ar justifica decizia lui Fabio Maresca de a-l sancționa pe Zlatan Ibrahimovic.

La finalul partidei, tehnicianul milanezilor, Stefano Pioli, a declarat că Zlatan Ibrahimovic i-a spus că nu a fost lipsit de respect față de centralul partidei, astfel că eliminarea sa ar fi fost nemeritată.

Zlatan mi-a spus că a discutat ceva cu arbitrul, dar că în niciun moment nu i-a arătat o lipsă de respect și în niciun caz nu l-a insultat. Zlatan mi-a spus că ultimul lucru pe care i l-a adresat arbitrului a fost ’Nu ești interesat de ce am de spus?'”, a declarat, la sfârșitul partidei, Stefano Pioli, citat de Football Italia.

Etichete: serie a , ac milan , zlatan ibrahimovic , parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă