"Iar să zic că echipa arată bine?" Ce a vrut să spună Ovidiu Burcă după Gloria Buzău - Dinamo 2-1: "Lumea n-are răbdare"

1 săptămână in urmă 15

  • Liga 1: 'U' Cluj - Chindia, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - FCSB, duminică, 21:30, Digi Sport 1

"Iar să zic că echipa arată bine?" Ce a vrut să spună Ovidiu Burcă după Gloria Buzău - Dinamo 2-1: "Lumea n-are răbdare"

"Câinii" l-au exasperat pe Ovidiu Burcă după ratările avute mai ales în prima repriză.

"Au fost câteva momente psihologice. La ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, puteam să facem 2-0 sau 3-0. Să ai atâtea ocazii, să ajungi acolo atât de ușor și să ratezi de maniera asta, poate că nu meritam mai mult.

Din păcate, continuăm să nu strângem puncte și asta e cel mai dureros pentru mine. Să creezi ocazii cu atât de multă ușurință și să nu le fructifici, fotbalul te pedepsește.

Ce să lipsească? Puțină luciditate, puțină concentrare poate. În ultimii metri de teren, jucătorul trebuie să ia decizii, să fie lucid, stăpân pe el, asta lipsește", a spus Burcă la final.

Ovidiu Burcă: "E cel mai dureros. "Ce să lipsească? Ratezi în halul ăsta?!"

Chiar dacă Dinamo a pierdut, Ovidiu Burcă a remarcat progresul echipei, însă nu înțelege cum de se poate rata în asemenea hal.

"Ce să zic? Iar să zic că echipa arată bine? Da, arătăm din ce în ce mai bine, dar echipa nu adună puncte și e dureros. De fiecare dată jucăm bine, controlăm bine jocul cu minge și fără minge, creștem intensitatea jocului, creștem ritmul. Din păcate, ratezi în halul ăsta!

E binevenită pauza, sper să mai reglăm și să mai schimbăm ceva, să venim cu ceva nou în metodele și mijloacele de pregătire și poate reușim, în primul rând, să înscriem și să nu luăm gol, pentru că, de fiecare dată, luăm un gol mai mult decât adversarul, asta e o altă problemă pe care trebuie să o rezolvăm", a spus Burcă.

La un moment dat, Ovidiu Burcă a lăsat de înțeles că s-ar putea despărți de Dinamo.

"După fiecare interviu am zis că facem o echipă competitivă. Ne batem de la egal la egal cu echipe care au bugete mari, au avut timp, au adus jucători și au un lot extraordinar. Trebuie să vedem și lucrurile astea și să avem răbdare. Din păcate, știți cum e la Dinamo, lumea nu are răbdare", a precizat Burcă.

Întrebat unde va mai juca echipa meciurile de pe teren propriu, având în vedere problemele de la Clinceni, Burcă a dat un răspuns neașteptat.

"Nu o să jucăm înaltă parte. Dacă nu avem unde să jucăm, mergem în Ștefan cel Mare, la noi acasă, poate avem mai mult noroc acolo", a spus Burcă.

Gloria Buzău - Dinamo s-a terminat 2-1, iar "câinii" bifează 5 înfrângeri în primele 7 etape.

VIDEO cu rezumatul meciului Gloria Buzău - Dinamo 2-1:

Etichete: ovidiu burca , gloria buzau dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă