Ianis Zicu a izbucnit după meciul cu CSM Slatina, în care arbitrul Mircea Ardelean a anulat un gol perfect valabil al Farului: ”A simțit pericolul și a fluierat înainte ca mingea să intre în poartă.” Ce a descoperit antrenorul despre ”central” la finalul jocului

1 lună in urmă 4

Farul a luat doar un punct din deplasarea de la Slatina, în fața antepenultimei clasate în Liga 2, după un meci greu cu CSM, exact așa cum anticipa și antrenorul Ianis Zicu. Partida s-a încheiat la scorul de 1-1, însă arbitrajul a influențat decisiv soarta rezultatului.

După joc, antrenorul constănțenilor, Ianis Zicu, a izbucnit la adresa arbitrului Mircea Ardelean din Arad, unul care a mai comis o gafă mare împotriva Farului și în alt meci din acest sezon, în deplasarea de la Ripensia Timișoara.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Ianis Zicu a izbucnit după meciul cu CSM Slatina, în care arbitrul Mircea Ardelean a anulat un gol perfect valabil al Farului: ”A simțit pericolul și a fluierat înainte ca mingea să intre în poartă.” Ce a descoperit antrenorul despre ”central” la finalul jocului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă