Ianis Stoica și Marco Dulca, de la FCSB la Chindia? Răspunsul lui Toni Petrea, noul antrenor al dâmbovițenilor

4 zile in urmă 35

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Ianis Stoica și Marco Dulca, sub comanda lui Toni Petrea la Chindia?

Imediat după ce a fost instalat pe banca dâmbovițenilor, în locul lui Adrian Mihalcea, a apărut informația că Toni Petrea își dorește doi foști elevi de la FCSB, Ianis Stoica (19 ani) și Marco Dulca (23 de ani), fotbaliști folosiți foarte puțin în acest start de sezon.

La prima conferință de presă din postura de antrenor principal la Chindia Târgoviște, Petrea nu a negat că i-ar vrea pe cei doi jucători de la FCSB sub comanda sa, însă a transmis că deocamdată nu s-a făcut niciun demers în acest sens.

"Sincer, n-am discutat nimic despre acest lucru cu nimeni din conducerea FCSB-ului. Nici n-am avut timp. Am venit ieri, a fost primul antrenament. Am citit și eu informația asta. Nu știu de unde a apărut. N-am vorbit cu nimeni momentan despre asta", a spus Toni Petrea.

Toni Petrea, de la lupta pentru titlu, la bătălia pentru salvarea de la retrogradare

"Suntem conștienți de momentul delicat în care se află echipa. E un loc care nu onorează această echipă. Am venit cu sufletul deschis alături de Cristi Țermure, care e de aici, să ajutăm, să creștem nivelul echipei. E foarte important să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne îndepărta de această poziție deloc plăcută.

Trebuie să transmit entuziasm jucătorilor, cred că le lipsește acum încrederea, deși consider că e un grup bun de jucători. Ne așteaptă o perioadă dificilă, trebuie să conștientizăm toți că trebuie să fim foarte uniți, să formăm un grup unit pentru a ne îndeplini obiectivul - salvarea de la retrogradare", a transmis Toni Petrea.

Pe 28 septembrie, Toni Petrea va avea primul examen la Chindia. Târgoviștenii o vor întâlni pe CSA Steaua în play-off-ul Cupei României.

Etichete: antrenor chindia , toni petrea , jucatori fcsb chindia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă