Ianis Stoica a fost aproape să semneze cu o echipă din Bundesliga. Dezvăluirea făcută de tatăl său

3 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Bucureștenii s-au impus contra grupării pregătite de Ionuț Chirilă, 3-2, îar fanii au rămas plăcut impresionați de Ianis Stoica, tânărul atacant de 19 ani.

Pompiliu Stoica: "Ianis e obișnuit cu presiunea"

Evoluțiile convingătoare pe care Ianis Stoica le-a avut în acest start de sezon l-au făcut pe Pompiliu Stoica să-l laude pe fiul său, despre care spune că este crescut în fotbal și nu este afectat de presiune.

"Nu am emoții, pentru că îl știu pe Ianis foarte puternic. El e obișnuit cu presiunea, cu emoțiile, cu fotbalul. Nu am fost la meci. Am avut și eu meci și nu am putut să ajung. Se simte din ce în ce mai bine. I-am spus să fie serios să se pregătească mai bine că o să-i vină și lui rândul.

Eu zic că i-a prins foarte bine împrumutul la Slatina. Țin să le mulțumesc celor de acolo pentru condițiile oferite. A jucat meci de meci acolo și a ieșit cel mai bun jucător din Liga a două.

Comunic des cu el, dar nu mă bag în partea tactică. Mai vorbim, dar el știe ce are de făcut. Vorbim despre fotbal, dar în mare parte vorbim despre altele, că și așa ne vedem mai rar", a spus Pompiliu Stoica, la DigiSport Matinal.

Pompiliu Stoica: "Ianis a fost la Freiburg, dar nu mi-au plăcut condițiile de acolo și ne-am întors la FCSB"

Noul star al celor de la FCSB putea să joace deja într-un campionat de top, dar tatăl său a preferat ca acesta să se întoarcă în România.

"Nu e greu. I-am repetat de multe ori că trebuie să fie sută la sută concentrat pe fotbal. O să vină și echipele bune, salarii consistente, dar trebuie să-și vadă de treabă. El a fost la Freiburg, dar mie nu mi-au plăcut condițiile celor de acolo și ne-am întors la FCSB.

Nu e după voința mea sau după plăcerea mea. Eu l-aș vedea în Italia sau Spania. După un joc în Rusia, jucând 90 de minute, m-am schimbat și am făcut cu el antrenament. I-a plăcut atât de mult fotbalul. Avea 6 ani atunci. Sper să o țină tot așa și să rămână sănătos", a spus Pompiliu Stoica, la DigiSport Matinal.

Etichete: transfer , bundesliga , freiburg , ianis stoica , pompiliu stoica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă