Ianis Hagi, titular în marele derby Celtic – Rangers 0-0. Starul lui Steven Gerrard promite un meci mare în „Old Firm”

2 săptămâni in urmă 1

Celtic și Rangers se întâlnesc ACUM într-un nou mare derby din Scoția, iar Ianis Hagi este titular și are șansa să arate de ce este în stare, după ce echipa lui Steven Gerrard a părăsit Europa League.

Fiul lui Gică Hagi este titular în derby-ul cu Celtic, asta deși presa din Scoția anunțase că românul va sta pe bancă.

Ianis Hagi, titular în derby-ul Celtic – Rangers 0-0

Min. 1: Începe meciul Celtic – Rangers.

🆕 Today's #RangersFC team to face Celtic.

👉 Full Team News: https://t.co/EA44x2TdUh pic.twitter.com/tV9VkSbpmL

— Rangers Football Club (@RangersFC) March 21, 2021

Campioană în Scoția după ce n-a pierdut niciun meci până acum, Rangers, eliminată de Slavia Praga din Europa League, poate aborda relaxată derby-ul cu Celtic, care a ratat titlul după o lungă perioadă de timp.

Derby-ul dintre Celtic și Rangers, în care Ianis Hagi nu este anunțat printre titulari, începe la ora 14:00 și va fi Live Video Online pe prosport.ro.

„Nu prea am avut timp să pregătim acest joc, dar asta nu este o scuză. Suntem destul de obișnuiți cu acest program, să trecem de la un meci la altul. La startul meciului vom fi pregătiți. Vom avea un plan de joc, care sper să fie potrivit”, a declarat Steven Gerrard, înainte de meci.

Potrivit presei din Scoția, Ianis Hagi va fi rezervă, Steven Gerrard urmând să mizeze în atac pe Aribo, Morelos și Kent.

Ianis joacă din ce în ce mai bine și își valorifică mereu calitățile lui tehnice. Dar cel mai mult mă bucură la el două aspecte pe care le-am remarcat. Se vede că a pus pe el masă musculară, are mai multă forță și intră în contactele fizice. Mai important, el le și câștigă foarte des Iosif Rotariu

The post Ianis Hagi, titular în marele derby Celtic – Rangers 0-0. Starul lui Steven Gerrard promite un meci mare în „Old Firm” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă