Ianis Hagi și Nicolas Popescu, cum nu i-ai mai văzut. Ce a postat Gică Popescu după debutul fiului său în naționala U19

2 luni in urmă 23

Ianis Hagi și Nicolas Popescu, cum nu i-ai mai văzut. Fiul lui Gică Popescu a debutat în Liga 1 în echipa Farului, în partida cu Gaz Metan Mediaș din etapa a 2-a. De curând, Nicolas, care e și vărul lui Ianis Hagi, a jucat, în premieră, și în naționala U19. Motiv de mândrie pentru tatăl său, care și-a împărtășit sentimentele într-o postare pe o rețea de socializare.

Ianis Hagi și Nicolas Popescu, cum nu i-ai mai văzut

Ianis Hagi și Nicolas Popescu, cum nu i-ai mai văzut. Cei doi tineri fotbaliști sunt și veri primari. Gică Popescu, tatăl lui Nicolas, e căsătorit cu sora lui Gică Hagi, Luminița. „Baciul” a avut un motiv de bucurie spre finalul lunii iulie. Atunci, în partida din etapa a 2-a a Ligii 1, Nicolas (18 ani), jucător la Farul, a debutat în Liga 1 contra celor de la Gaz Metan Mediaș. Evenimentul a fost consemnat și pe site-ul oficial al grupării antrenate de Gică Hagi.

În min.86 al meciului câștigat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, pentru echipa noastră a debutat și Nicolas Popescu. Născut pe 2 ianuarie 2003, Nicolas (18 ani) este un produs al Academiei Hagi, cu care a devenit campion național de juniori. Este, de asemenea, internațional de juniori”, a fost mesajul oficiat postat pe site-ul clubului Farul Constanța.

Ce a postat Gică Popescu după debutul fiului său în naționala U19

Și Ianis Hagi (22 de ani) s-a bucurat de reușita lui Nicolas Popescu. Internaționalul român de la Rangers a postat, de asemenea, un mesaj de felicitare pentru vărul său care-i calcă tot mai apăsat pe urme.

Bravo, fratele meu! Multe altele care vor veni acum, să-i dăm drumul. Făcând familia noastră mândră!”, a fost mesajul transmis de Ianis Hagi.

Acum, Nicolas Popescu a fost convocat la lotul naționalei U19 de antrenorul Adrian Văsîi. Tricolorii „mici” au susținut două meciuri amicale cu selecționata similară a Israelului, amândouă câștigate cu 2-0 și 1-0. Popescu a început titular ambele partide, acesta fiind și debutul său în echipa României U19. Evenimentul a fost marcat de tatăl său, Gică Popescu, printr-un mesaj pe Facebook. „Baciul”, actualul președinte de la Farul, a postat și o fotografie veche, cu Ianis și Nicolas copii, urându-le amândurora succes.

Nicolas mi-a oferit din nou motive de bucurie și de mândrie marți și joi prin evoluțiile din meciurile amicale ale naționalei Under 19. Două meciuri contra Israelului, două victorii: 2-0 și 1-0. În primul meci, ambele goluri au fost marcate de Luca Andronache, alt tânăr de mare perspectivă al Farului. Postez această fotografie care mi-a produs o mare emoție, ca un „premiu” pentru Nico și ca încurajare pentru Ianis la meciul de mâine din campionat, în deplasare cu Dundee United, dar mai ales săptămâna viitoare în returul cu Malmo din preliminariile Champions League”, a scris Gică Popescu în postarea de pe Facebook.

The post Ianis Hagi și Nicolas Popescu, cum nu i-ai mai văzut. Ce a postat Gică Popescu după debutul fiului său în naționala U19 appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă