Ianis Hagi, ratarea serii în 16-imile Europa League! Rangers, la un pas de optimi după „meciul nebun” cu Antwerp

1 lună in urmă 1

Ianis Hagi este la un pas de optimile Europa League, după ce Rangers a bătut-o cu 4-3 în deplasare pe Antwerp, în cel mai spectaculos meci al zilei. Intrat pe teren în minutul 74, fotbalistul lui Steven Gerrard a fost aproape de gol în Belgia.

Internaționalul român a intrat cu poftă mare de joc la Antwerp și a fost aproape să marcheze în minutul 81, din pasa lui Barisic, dovedind că poate fi cu adevărat o soluție pentru Mirel Rădoi, în perspectiva primelor meciuri pe care România le va juca în preliminariile pentru Campionatul Mondial.

După ratarea mare, Ianis a pasat excelent pentru Kent, care nu a izbutit însă să înscrie. Rangers a făcut spectacol cu fotbalistul nostru pe teren și a marcat de două ori în ultimele minute, prin Kent și Barisic.

Ianis Hagi, ocazie imensă de gol în Europa League

Ținut pe bancă de Steven Gerrard, Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 74, la scorul de 3-2 pentru Antwerp. Din acel moment, jocul scoțienilor s-a schimbat complet, iar Rangers s-a impus cu 4-3 și este aproape de calificarea în optimile Europa League, acolo unde au șanse să ajungă și Mircea Lucescu, respectiv Nicolae Stanciu.

Ianis Hagi putea să marcheze cu Antwerp, la scurt timp după ce l-a înlocuit pe Kamara. Românul n-a putut înscrie dintr-o situație clară și a trimis puțin pe lângă poartă. Au făcut-o însă colegii lui de două ori, iar Rangers, la un pas de titlu în Scoția, demonstrează și în Europa de ce este în stare.

Fiul lui Gică Hagi (22 de ani) a fost adus de Rangers de la Genk în iarna lui 2020. Scoțienii au plătit 3,5 milioane de euro în schimbul transferului său.

The post Ianis Hagi, ratarea serii în 16-imile Europa League! Rangers, la un pas de optimi după „meciul nebun” cu Antwerp appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă