Ianis Hagi primește o nouă lovitură în Scoția. Anunțul lui Steven Gerrard

3 luni in urmă 23

Problemele lui Ianis Hagi nu se mai termină la Glasgow Rangers. Fotbalistul român a pierdut echipa în ultimele săptămâni, iar Steven Gerrard pare să-şi fi pierdut încrederea în el. În ultima partidă disputată de liderul din Scoţia, 4-0 cu Aberdeen, românul a intrat abia în ultimul sfert de oră. La ultimele schimbări pe care le-a făcut antrenorul englez. Steven Gerrard pare să ia din ce în ce mai puţin în calcul titularizarea lui Ianis. Iar pentru meciul cu Benfica, de joi, anunţă că are o nouă variantă pentru primul 11. Este vorba despre sud-africanul Bongani Zungu, împrumutat în această vară de la Amiens. Acesta a avut evoluţii apreciate înainte de pauza provocată de meciurile internaţionale. Dar apoi a fost indisponibil din cauza unei accidentări la genunchi.

Ianis Hagi a început ca rezervă şase din ultimele şapte meciuri de campionat ale lui Glasgow Rangers

„Revenirea lui Zungu pe teren este o chestiune de zile. A primit o lovitură la genunchi şi am încercat să îl menajăm. După toate verificările, este clar că nu este ceva grav. Deci ar putea să fie pe teren joi, în partida cu Benfica”, a spus Steven Gerrard.

Dacă va juca în partida cu Benfica, pe Ibrox, Bongani Zungu ar urma să acopere centrul terenului, alături de Jack sau Arfield. Ceea ce ar face ca Aribo şi Kent să fie jucătorii trimişi în bandă. În vreme ce atacantul central va fi ales între Roofe şi Morelos. Deci şanse din ce în ce mai mici pentru Ianis Hagi să fie titular. Iar românul începe să simtă din nou problemele pe care le-a avut la Genk şi Fiorentina.

Ianis Hagi a ajuns la 30 de partide jucate în acest an pentru Glasgow Rangers şi a marcat patru goluri. Are, de asemenea, şi zece pase decisive. Opt dintre ele au fost reuşite în actuala stagiune, în care a marcat o singură dată. În ultimele meciuri a pierdut primul 11 al lui Steven Gerrard, dar rămâne cel mai bun pasator din prima ligă, cu şase assisturi doar în campionat. A fost titular într-un singur meci dintre ultimele şase disputate de Glasgow Rangers în campionat. Iar în trei dintre ele a fost rezervă neutilizată. Tot pe bancă a rămas şi în ultimul meci european al lui Rangers, la Lisabona, cu Benfica, scor 3-3.

The post Ianis Hagi primește o nouă lovitură în Scoția. Anunțul lui Steven Gerrard appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă