Ianis Hagi poate prinde transferul carierei! Steven Gerrard dorește să-l ia cu el în Premier League, la o formație de top

2 săptămâni in urmă 9

Ianis Hagi poate ajunge în cel mai puternic campionat din lume – Premier League. Presa din Marea Britanie vuiește, în aceste momente, deoarece Steven Gerrard este foarte aproape să se despartă de Rangers și să se întoarcă în campionatul în care a scris istorie.

Fostul mare mijlocaș este anunțat ca și instalat în fruntea echipei Aston Villa, de toată presa din Regat, iar mutarea pare doar o chestiune de ore. Fostul mare atacant al celor de la Villa, Gabriel Agbonlahor a confirmat zvonurile și este de părere că Steven Gerrard va face o figură extraordinară în continuare, pe Villa Park.

Se pare că Rangers nu are de ales și trebuie să se despartă de antrenorul său. Se va alege cu o sumă între 2 și 3 milioane de lire sterline, drept compensație.

Ianis Hagi ar putea ajunge la Aston Villa!

Aproape instant, presa din Anglia a dat startul bursei zvonurilor, întocmind o listă de jucători pe care Steven Gerrard va dori să-i transfere la Aston Villa, imediat după instalare. Clubul este patronat de Nassef Sawiris, un egiptean cu o avere de aproximativ 9 miliarde de dolari. Al cincilea cel mai bogat patron din Premier League. În consecință, Aston Villa are bani destui de investit în transferuri.

Englezii de la TalkSport anunță că Steven Gerrard va încerca să aducă pe Villa Park cinci jucători pe care îi cunoaște foarte bine. Primii doi sunt de la Liverpool și i-a antrenat pe vremea când aceștia erau doar niște puști. Este vorba de Curtis Jones și Ben Woodburn (actualmente împrumutat la Hearts).

Ceilalți trei sunt chiar de la Rangers: Glen Kamara, Ryan Kent și Ianis Hagi. Englezii anunță că Steven Gerrard este foarte atașat de fotbalistul român și că sunt șanse reale de a-l transfera la Villa, în următoarea perioadă de transferuri.

„Fiul legendarului Gheorghe, Ianis poate fi un alt jucător care ar putea să guste fotbalul din Premier League. A avut un impact mare la câștigarea campionatului de Rangers, sezonul trecut, și se ridică la înălțimea numelui. Versatibilitatea românului este un lucru pe care Gerrard dorește să-l adauge la Villa. Acesta a jucat atât mijlocaș lateral stânga sau dreapta, cât și mijlocaș ofensiv”, au notat englezii.

În acest moment, cota de piață a lui Ianis Hagi, conform Transfermarkt, este de 6,5 milioane de euro. Cu toate acestea, englezii vor fi nevoiți să plătească o sumă dublă pentru ca Rangers să renunțe la mijlocașul român.

The post Ianis Hagi poate prinde transferul carierei! Steven Gerrard dorește să-l ia cu el în Premier League, la o formație de top appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă