"Ianis Hagi poate fi liderul echipei naționale!" Cel mai selecționat "tricolor" a dat verdictul

3 zile in urmă 11

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Dorinel Munteanu (53 de ani) a vorbit despre Ianis Hagi, fotbalistul celor de la Rangers, pe care îl consideră ca fiind omul care poate conduce noua generație spre succes.

Dorinel Munteanu, vot de încredere pentru Ianis Hagi

Dorinel Munteanu, care este cel mai selecționat fotbalist român din istorie, cu 134 de prezențe la echipa națională, e de părere că Ianis Hagi este omul cheie pentru viitorul reprezentativei tricolorilor.

"Pe mine m-a surprins Ianis la Glasgow, sau mai curând mă surprindea antrenorul. Făcea meciuri foarte bune, apoi era rezervă. Nu știu ce se întâmpla cu el. El este un jucător cu calități deosebite, care poate ajuta cu mult mai mult echipa națională. El poate fi liderul, dacă i se dă încredere sută la sută.

Dar el nu a jucat foarte constant. Am avut o generație bună, cea din 2019. Chiar credeam că 3-4 jucători vor confirma la nivel mare. Noi vrem să construim 4-5 ani, dar noi pierdem toată jocurile. Păi cum să construiești când pierzi mereu, sau când jucătorii nu evoluează la echipele lor", a spus Dorinel Munteanu, conform Playsport.

Dorinel Munteanu: "A lipsit disciplina la echipa națională"

România încă nu are selecționer, însă Dorinel Munteanu e de părere că o posibilă venire a lui Laszlo Boloni ar fi una de bun augur. Totuși, ultimele informații vorbesc despre o blocare în cadrul negocierilor dintre FRF și tehnicianul care a fost ultima dată la Panathinaikos.

"Am foarte mare încredere în Loți Boloni, poate să califice echipa națională. Până nu semnează, nu știm dacă e 100%. Dar e cea mai bună soluție acum. Ultimii selecționeri au venit mai mult cu proiectele personale, de a face lucruri extraordinare, într-un timp foarte scurt, și n-au reușit.

Loți are experiență și se gândește la prezent. La echipa națională nu cred că se poate vorbi despre proiect pe termen mediu-lung, avem nevoie de rezultate și de o calificare. Să nu credeți că Loți Boloni n-a urmărit rezultatele echipei naționale.

El are tot timpul la dispoziție să primească informații, are nevoie de doi-trei oameni în jurul lui, antrenori secunzi, scouteri. Este un antrenor riguros, o știm cu toții. Nu cred că le va fi ușor jucătorilor. Dar fără disciplină nu poți să faci nimic și cred că asta a lipsit echipei naționale", a spus Dorinel Munteanu, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

De ce sunt negocierile dintre Ladislau Boloni și FRF pe punctul să cadă

Federația Română de Fotbal i-a propus lui Ladislau Boloni un contract valabil doi ani, cu un salariu de 300.000 de euro anual și un bonus substanțial în cazul calificării la EURO 2024.

Propunerea nu este, însă, pe planul antrenorului, care dorește un angajament de patru ani și salariu mai mare.

Etichete: romania , dorinel munteanu , echipa nationala , ianis hagi

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă