Ianis Hagi pleacă de la Rangers după ce a rămas fără antrenor? Unde se va duce: ”Iubesc acest campionat!”

2 săptămâni in urmă 9

Ianis Hagi pleacă de la Rangers după ce a rămas fără antrenor? Internaționalul român l-a pierdut, de joi, pe Steven Gerrard de pe banca tehnică Tehnicianul de 41 de ani a ales să semneze cu Aston Villa, formație din Premier League. Ianis Hagi, pe de altă parte, a fost mai mereu „dat” ca transferat de la campioana Scoției, în această vară, fără ca ceva să se materializeze. Totuși, plecarea lui Gerrard poate da un nou impuls și despărțirii lui Ianis Hafi de gruparea de pe Ibrox Park.

Ianis Hagi pleacă de la Rangers după ce a rămas fără antrenor?

Ianis Hagi pleacă de la Rangers după ce a rămas fără antrenor? Internaționalul român a rămas fără omul care l-a adus la gruparea din Ibrox Park și l-a ghidat în maturizarea jocului său în ultimul sezon și jumătate. Steven Gerrard a acceptat o nouă provocare. El a fost prezentat oficial, astăzi, drept noul antrenor al celor de la Aston Villa, echipă de pe locul 16 în Premier League. Pentru Ianis Hagi, acestă mutare poate fi un impuls și pentru propriul transfer.

Ianis Hagi a fost curtat de mai multe echipe încă de la finalul sezonului trecut. Cel mai mult s-a vorbit despre interesul celor de la Seviila, dar prețul cerut de Rangers, aproximativ 13 milioane de euro, n-a fost pe placul spaniolilor. S-a mai vorbit și de „ocheade” aruncate de cei de la Roma, Dortmund, Lazio sau Galatasaray. Dar Ianis, cotat la 6,5 milioane de euro conform transfermarkt.com, a rămas la Rangers.

Unde se va duce: ”Iubesc acest campionat!”

Ianis Hagi, la ora actuală, este unul dintre numele vehiculate pentru a i se alătura lui Steven Gerrard la Aston Villa. Jurnaliștii britanici afirmă că antrenorul ar dori să-i aducă, în iarnă, la clubul din Birmingham pe jucătorii săi preferați de la Rangers: Glen Kamara, Ryan Kent și Ianis Hagi. Mutarea nu pare imposibilă, dacă cele două cluburi se vor înțelege. Dar, pentru Ianis Hagi n-ar fi chiar destinația dorită de el. Mijlocașul român a declarat că este îndrăgostit de campionatul și fotbalul din Spania, unde visează să joace după terminarea contractului cu Rangers, în 2024.

Am spus mereu, de când eram mic, că iubesc campionatul Spaniei, iubesc țara. Îmi place mentalitatea celor de acolo, îmi place cum văd ei fotbalul. În ultimii 15 ani au dominat fotbalul la orice nivel. Îmi place foarte mult acest campionat. Asta nu știu ce înseamnă, dacă voi ajunge vreodată să joc acolo, dar ca fan al fotbalului îmi place foarte mult campionatul Spaniei”, a spus Ianis Hagi pentru Gazeta Sporturilor.

Cu toate acestea, un transfer la Aston Villa ar fi, deocamdată, un pas înainte, ținând cont de valoarea Premier League. Fie și sub formă de împrumut de la Rangers. Iar în 2024, visul de a juca în La Liga i s-ar putea îndeplini.

Sursa foto: Facebook/Rangers FC

The post Ianis Hagi pleacă de la Rangers după ce a rămas fără antrenor? Unde se va duce: ”Iubesc acest campionat!” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă