Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Rangers? Scoțienii anunță că românul nu va mai fi titular! Planul lui Steven Gerrard

1 lună in urmă 17

Ianis Hagi are șanse minime să mai fie titular la Rangers și în sezonul viitor! Cel puțin asta scriu jurnaliștii de la Glasgow Live, care au dezvăluit cum va arăta echipa din vară, după transferul lui Scott Wright, de la Aberdeen.

După ce a avut mai degrabă evoluții oscilante, Ianis Hagi nu l-a convins pe Steven Gerrard, care a gândit deja un sistem 4-3-3, în care jucătorul nostru nu va mai avea loc, potrivit sursei citate. Românul a strălucit în ultimul meci și a oferit un assist în victoria clară cu Ross County, scor 5-0.

În vârstă de 23 de ani, Scott Wright are un precontract semnat cu Rangers, iar din vară va ajunge sub comanda lui Steven Gerrard.

Mijlocaș ofensiv, Wright poate evolua la fel de bine și vârf de atac, ceea ce îl încântă pe Gerrard.

Ryan Kent îl scoate din echipă pe Ianis Hagi la Rangers

Glasgow Live scrie că Gerrard îl va folosi pe Ryan Kent în locul lui Ianis Hagi, iar Wright va juca în partea stângă a ofensivei.

Prin urmare, Ianis ar urma să dispară din echipa de start și rămâne de văzut ceea ce se va întâmpla cu internaționalul român, care e la un pas de titlu cu Rangers.

„Cred că Ianis Hagi are talent, are talent cu adevărat. Este un jucător foarte inteligent, iar asta ajută. Singurul său minus este în ultima treime, când încearcă să treacă de fundaș, ceea ce fac Aribo și Kamara. Acest lucru cred că îi lipsește. Dar, din ce am observat, iese întotdeauna pe teren cu asta în cap. Putem vedea tot timpul. Este foarte confortabil cu ambele picioare. Are 22, așa că încă este un student al jocului adevărat”, a spus Mark Hateley, fostul mare jucător al scoțienilor, într-un podcast al fanilor lui Rangers, RangersTen10.

The post Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Rangers? Scoțienii anunță că românul nu va mai fi titular! Planul lui Steven Gerrard appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă