Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Glasgow Rangers. Ce pretenții au scoțienii ca să îi aprobe transferul

6 zile in urmă 13

Ianis Hagi se poate transfera în curând de la Glasgow Rangers, care va fi de acord cu plecarea mijlocașului român dacă unul dintre cluburile interesate de serviciile sale va oferi suma solicitată, 20 de milioane de euro.

Internaționalul Ianis Hagi a făcut două meciuri bune cu Germania și Armenia, reușind chiar un gol de poveste în poarta primeia dintre ele. În minutul 9 al partidei de la Hamburg, mijlocașul nostru a pătruns în careu și l-a învins cu un șut la colțul lung pe Ter Stegen după ce l-a ridiculizat pe Rudiger, căruia i-a strecurat mingea printre picioare.

Ianis Hagi e în atenția mai multor cluburi puternice, iar Alan Hutton (36 de ani), fost internațional al Scoției, e convins că Glasgow Rangers își va da acordul după ce îi vor fi îndeplinite așteptările financiare.

Prețul corect cerut de Glasgow Rangers pentru Ianis Hagi

Glasgow Rangers este dispusă să renunțe la Ianis Hagi, însă nu pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro. Fostul internațional scoțian Alan Hutton a anunțat că românul nu duce lipsă de oferte și dă de înțeles că un transfer al internaționalului nostru este acum doar o chestiune de timp.

„El a ajuns la Rangers și s-a descurcat bine acolo. Oferă ceva diferit din punct de vedere tehnic. Sunt, cu siguranță, și lucruri pe care le poți face mai bine, cum ar fi situații în care ai putea să te repliezi sau să tragi mai mult de tine. Când arăți că ești la un nivel ridicat – în Europa League sau la meciurile echipei naționale, mereu vor fi persoane care te vor urmări. Vor fi echipe care își vor dori semnătura unui jucător atât de tânăr care evoluează la un nivel atât de ridicat.

Am spus-o mereu: pentru prețul corect, Rangers va vinde. Dacă suma vehiculată, de 20 de milioane de euro, se va transforma în realitate, Rangers își va da acordul”, a declarat Alan Hutton pentru Football Insider 247.

The post Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Glasgow Rangers. Ce pretenții au scoțienii ca să îi aprobe transferul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă