Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi

2 luni in urmă 5

Ianis a reușit încă un gol pentru echipa Rangers, aducând trei puncte în partida cu St. Johnstone. Astfle că managerul Steven Gerrard l-a lăudat pe Ianis Hagi pentru reușita sa în tricou echipei de Ibrox.

Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard

„Avem foarte multă varietate și foarte multe opțiuni. Ați văzut ce a făcut Ianis, a dat un gol foarte important. E multă responsabilitate pe jucătorii din atac. Trebuie să fie creativi, inventivi”, a declarat Steven Gerrard într-o conferință de presă.

După acest gol, fiul lui Gică hagi, Ianis Hagi, a ajuns la 5 goluri și 11 pase decisive în meciurile disputate pentru Rangers din acest sezon. De asemenea, acesta va fi cel mai probabil titular în partida din deplasarea de la Hamilton. Amintim că meciul dintre Hamilton și Rangers va o să aibă loc duminică, de la ora 14:00. De altfel, echipa Rangers a plătit 3.4 milioane de euro ca să-l cumpere pe Ianis, însă jucătorul român arată că merită banii.

Ce au notat jurnaliștii internaționali despre Ianis Hagi

Ianis Hagi are vârsta de 22 de ani și rezultate excelente în fotbal. Mai mult decât atât, românul a primit laude și de la un fost internațional scoțian a cărui carieră a fost legată de echipa Celtic, de altfel marea rivală a lui Rangers. Acesta se numește Mark Wilson, în vârstă de 36 de ani, care recunoscuse că la început nu avusese încredere în Ianis Hagi, însă acum îl consideră esențial în echipă.

”De la începutul anului, Ianis Hagi a fost excelent. Trebuie să recunosc că nu am fost deloc impresionat de el la începutul sezonului, dar Gerrard și Rangers au avut soluții pe acea poziție. Când ceilalți s-au accidentat sau au ieșit din formă, el a preluat frâiele echipei”, a declarat Wilson, care a jucat pentru Celtic între 2006 și 2012. De menționat este faptul că 6 milioane de euro este cota lui Hagi Jr., conform transfermarkt.

Astfel, că cea mai recentă evoluție a lui Ianis Hagi i-a adus și titlul de ”omul meciului” conform BBC.

”Rangers a reușit să se desprindă prin momentul său de strălucire. A venit timpul lui”, au notat jurnaliștii britanici, după ce el a marcat în minutul 52.

”Hagi îl ajută pe Steven Gerrard să ajungă la 100 de victorii ca manager al lui Rangers. Ianis a adus golul câștigător după pauză, ca să-i asigure antrenorului său că are un număr de victorii cu trei cifre”, au spus și cei de la The Guardian.

The post Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă