Ianis Hagi, meci cu probleme la Rangers. Ce a făcut românul la debutul pe bancă al noului antrenor

5 zile in urmă 36

Ianis Hagi, meci cu probleme la Rangers. Internaționalul român are un nou antrenor la echipa de club. Olandezul Giovanni van Bronckhorst i-a lut locul lui Steven Gerrard care a ales să plece în Premier Legue, la Aston Villa. Dacă Gerrard a debutat cu o victorie pe banca noii formații, nu același lucru s-a întâmplat cu fosta sa echipă, la care Ianis Hagi nu a fost titular.

Ianis Hagi, meci cu probleme la Rangers

Ianis Hagi, meci cu probleme la Rangers. Perioadă de schimbări pentru internaționalul român. A pierdut nu unul, ci doi antrenori cu care deja se înțelegea bine, Mirel Rădoi, de la națională și Steven Gerrard, de la echipa de club. Gerrard a și debutat cu o victorie pe banca noii sale echipe, Aston Villa, 2-0, în Premier League.

Șansa lui Ianis Hagi ar putea fi intenția lui Steven Gerrard de a-l duce pe mijlocașul de 23 de ani, alături de el, la Villa. Presa britanică a vorbit despre dorința tehnicianului de a transfera, în iarnă, câștiva fotbaliști care i-au fost apropiați la Rangers, Printre aceștia se numără și fiul „Regelui”.

Polivalența românului este ceva ce Gerrard își dorește să aducă la Villa, el jucând atât ca extremă stânga, cât și ca mijlocaș ofensiv, pe lângă poziția sa clasică de extremă dreapta”, au notat cei de la Talksport.

Ce a făcut românul la debutul pe bancă al noului antrenor

Ianis Hagi trebuie să se adapteze, până atunci, cerințelor noului tehnician de la Rangers, olandezul Giovanni van Bronckhorst. Acesta a fost jucătorul clubului de pe Ibrox Park vreme de 3 sezoane, în 2001 transferându-se la Arsenal, apoi la Barcelona cu care a câștigat, în 2006, Champions League.

Tehnicianul de 46 de ani s-a declarat încântat de revenirea la Rangers.

Mă simt atât de norocos să lucrez cu o echipă care este într-o poziție foarte bună pe toate fronturile și are experiența de a fi învingătoare. Abia aștept să mă întâlnesc din nou și cu incredibilii suporteri ai acesteia și să încep o nouă eră pentru toți”, a declarat Giovanni van Bronckhorst, la instalarea sa ca principal, conform thescottishsun.co.uk.

Debutul olandezului pe banca tehnică nu a fost, însă, deloc fericit. Rangers a pierdut partida din semifinalele Cupei Ligii, fiind învinsă cu 1-3 de Hibernian. Ianis Hagi a intrat abia în minutul 69, când scorul era deja cel înregistrat și la final. Românul a avut o evoluție modestă, în nota prestației întregii echipe. De altfel, jurnaliștii de la The Scottish Sun i-au acordat doar nota 3, deși nu a fost cea mai mică notă acordată jucătorilor de la Rangers. Ei au fost de părere, însă, că Ianis Hagi „ar fi trebuit să joace titular”.

În campionat, Rangers este lider, cu 30 de puncte strânse în 13 etape, cu 4 peste peste rivala Celtic. Pentru echipa lui Ianis Hagi urmează duelul din grupele Europa League cu Sparta Praga, joi, de la ora 22:00. O partidă importantă, de care depinde viitorul în ediția din acest an din cupele europene a scoțienilor. Ei și trupa lui Florin Niță se află la egalitate de puncte cu 2 partide rămase de disputat din grupa de Europa League.

 

The post Ianis Hagi, meci cu probleme la Rangers. Ce a făcut românul la debutul pe bancă al noului antrenor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă