Ianis Hagi, luat tare de jurnaliștii scoțieni: „A spus-o clar și răspicat!”

1 lună in urmă 15

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021, 18:23 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 18:23

Ianis Hagi (23 de ani) a fost luat la întrebări de jurnaliștii scoțieni, înaintea meciului pe care Rangers îl joacă în deplasare cu Motherwell, duminică, de la ora 14:00.

Rangers a făcut doi pași greșiți în ultimele trei runde și riscă să piardă poziția de lider. Formația antrenată de Steven Gerrard este obligată să câștige meciul cu Motherwell, din runda cu numărul 11. Ianis Hagi a fost fotbalistul ales pentru a prefața partida, iar jurnaliștii nu l-au menajat. 

Internaționalul român a fost nevoit să explice rezultatele sub așteptări din acest sezon și a fost întrebat despre discuțiile care ar fi apărut în vestiarul campioanei Scoției. 

VIDEO Ianis Hagi, înainte de Motherwell - Rangers

„Cred că echipa este pregătită să abordeze mai multe strategii de joc, ne putem adapta de la adversar la adversar. De asta suntem la Rangers, tebuie să ieșim pe teren și să demonstrăm ce putem. Singurul nostru obiectiv e să câștigăm toate meciurile. 

Sincer, nu suntem mândri de rezultatele din acest sezon. Așteptăm și noi meciurile fără gol primit, cu care obșinuisem sezonul trecut. Lucrăm pentru asta, dar avem provocări. Adversarii sunt complicați. Acum trebuie să ne ridicăm la nivelul lor, iar de acum înainte să păstrăm poarta intactă mai des. 

Cred că cel mai important lucru este să luăm fiecare meci sperat, să muncim mai mult. Trebuie să speculăm erorile adversarilor”, a spus Ianis Hagi, în prima parte a dialogului cu jurnaliștii scoțieni. 

Ianis Hagi: „Mereu vor apărea discuții în vestiar”

„Cred că discuțiile în vestiar vor apărea mereu, despre cum putem progresa ca fotbaliști. Chiar și în sezonul trecut, unul incredibil, s-a întâmplat asta. E firesc, mereu e loc de mai bine. Nu sunt multe lucruri diferite față de anul trecut. 

A spus-o (n.r. Steven Gerrard) clar și răspicat! Trebuie să mai bine, să fim pregătiți pentru orice. Evoluăm în trei competiții diferite, suntem dornici de performanțe pe toate planurile”, a mai spus Ianis. 

VIDEO Ce îi lipsește lui Moruțan să facă pasul la un club important? Leo Grozavu: „Are aceeași problemă ca Ianis Hagi”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

EXCLUSIV Iftime, discurs necruțător la adresa lui Ianis Hagi, Moruțan, Mihăilă și Man: „Au învățat tot ce trebuie de la putorile bătrâne”

Florin Niță, anul confirmării la Sparta Praga și la naționala României! Fanii îl iubesc: „Ridicați-i statuie!”

Playtech: Anunţul cu care Pepco şi-a înfuriat toţi clienţii: “Faliment plăcut. Arătaţi legea”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă