Ianis Hagi, lăudat de presa din Scoția. Ce reușită a bifat fiul lui Gică Hagi VIDEO

1 lună in urmă 14

Ianis Hagi, lăudat de presa din Scoția. Internaționalul român nu a fost titular în partida din Europa League juctă de Rangers în deplasare, cu danezii de la Brondy. Dar mijlocașul de 23 de ani a reușit să devină decisiv pentru formația sa, chiar dacă a intrat abia în minutul 56, înscriind golul egalizator. Rangers se află pe locul 3 în grupă, la egalitate cu Sparta Praga, 4 puncte. Primul loc este adjudecat de Lyon, cu 12 puncte, care e deja calificată în optimile competiției.

Ianis Hagi, lăudat de presa din Scoția

Ianis Hagi, lăudat de presa din Scoția. Internaționalul român era dat ca titular înaintea partidei cu Brondby, din Europa League. Faptul că fusese lăsat pe bancă la ultimul meci din campionat părea un semn că Steven Gerrard vra să-ș menajeze tocmai pentru confruntarea din Danemarca.

Ianis Hagi va fi proaspăt pentru acest meci, după ce duminică a fost ținut pe banca de rezerve. Cu asta în minte, jucătorul cu un salariu de 21.000 de lire sterline pe săptămână va fi titular diseară”, anunța publicația The Boot Room.

Surprinzător, Ianis Hagi a stat tot pe banca de rezerve în prima repriză a meciului disputat joi seară, în Danemarca. Ba chiar nici măcar la pauză nu a fost introdus. Dar, în minutul 56, antrenorul scoțienilor a decis că e momentul ca fiul lui Gică Hagi să intre în joc, la scorul de 1-0 pentru adversari. Iar Ianis Hagi nu a dezamăgit. El a marcat golul egalizator, după un șut imparabil în diagonală expediat cu piciorul drept, din mijlocul careului de 16 metri.

Ce reușită a bifat fiul lui Gică Hagi

Golul lui Ianis Hagi a adus un punct important pentru Rangers, deși a fost obținut în fața ultimei clasate în grupa din Europa League a scoțienilor. Dar prestația lui Ianis a fost apreciată de jurnaliștii scoțieni. Football Scotland i-a oferit lui Ianis nota 7 și a scris că românul și-a luat în serios rolul după ce a fost trimis în teren. Tot 7  a primit Ianis Hagi  și din partea celor de la Herald Scotland:

O parte din tripla modificare făcută de Steven Gerrard care a schimbat jocul pentru Rangers. Înțelept atunci când a fost în posesie, Ianis și-a arătat clasa profitând de șansa de a egala cu o finalizare de marcă”, au scris cei de la Herald Scotland.

Aceeași publicație a subliniat că intrarea lui Ianis Hagi și a lui Kent a făcut diferența în jocul scoțienilor, aducând „scânteia” de care aveau nevoie.. Tot cu 7 a fost notat internaționalul român de 23 de ani și de cei de la ibroxnoise.co.uk. „Ianis a marcat un gol magic și a avut în meci impactul așteptat de la el”, au scris aceștia. Rangers se află pe locul 3 în grupă, cu același punctaj ca și formația lui Florin Niță, Sparta Praga. Primul loc e ocupat de francezii de la Lyon care și-au asigurat deja calificarea în optimile competiției, cu 2 meciuri rămase de jucat. Ocupanta locului secund va merge în 16-imile Europa League, în timp ce echipa de pe locul 3 va participa la 16-imile din Conference League.

Ianis Hagi’s finish here 💪#RangersFCpic.twitter.com/z1j6VhISoE

— Romanian Football (@RoFtbl) November 4, 2021

The post Ianis Hagi, lăudat de presa din Scoția. Ce reușită a bifat fiul lui Gică Hagi VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă