Ianis Hagi, lăudat de legendarul Gary McAllister, secundul lui Steven Gerrard la Rangers: „Ianis caută mereu pasa și șutul decisiv, își asumă riscuri!”

2 luni in urmă 1

Ianis Hagi a impresionat în ultimul meci al lui Rangers și a adus victoria cu St. Johnstone, scor 1-0, iar Gary McAllister a recunoscut de ce îl apreciază pe jucătorul român, chiar dacă fiul lui Gică Hagi nu are mereu realizări importante.

Fostul jucător al lui Liverpool crede că Ianis Hagi are mult curaj în joc și îl laudă pe internaționalul român pentru felul în care se descurcă la mijlocul terenului.

Ianis Hagi a ajuns la golul cu numărul 8 pentru Glasgow Rangers în toate competițiile și a oferit până acum 13 pase de gol pentru echipa antrenată de legendarul Steven Gerrard.

Ianis Hagi, lăudat de secundul lui Steven Gerrard: „Când mă uit la el, văd un jucător cu fler și mult curaj!”

„Ianis este un jucător care își asumă riscuri, el joacă într-o zonă a terenului în care adversarul face orice pentru a ne pune probleme, cu acea apărare grupată cât mai jos și foarte aglomerată. Când mă uit la Ianis, văd un jucător cu fler și cu mult curaj în joc. Ianis caută mereu pasa, caută șutul decisiv, își asumă responsabilități. Uneori, este adevărat, șuturile sale nu găsesc ținta sau pasele sale sunt interceptate, dar este de apreciat că are curaj și așa ajunge să marcheze sau să aibă assist-uri superbe”, a declarat Gary McAllister.

În vârstă de 56 de ani, Gary McAllister este o adevărată legendă pentru fotbalul din Scoția. Secundul lui Steven Gerrard a jucat pentru Liverpool între 2000 și 2002 și a câștigat alături de „cormorani” Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei, Supercupa Angliei, Cupa UEFA și Supercupa Europei.

„Cred că Ianis Hagi are talent, are talent cu adevărat. Este un jucător foarte inteligent, iar asta ajută. Singurul său minus este în ultima treime, când încearcă să treacă de fundaș, ceea ce fac Aribo și Kamara. Acest lucru cred că îi lipsește. Dar, din ce am observat, iese întotdeauna pe teren cu asta în cap. Putem vedea tot timpul. Este foarte confortabil cu ambele picioare. Are 22, așa că încă este un student al jocului adevărat”, a spus recent și Mark Hateley, fostul mare jucător al scoțienilor, într-un podcast al fanilor lui Rangers, RangersTen10.

The post Ianis Hagi, lăudat de legendarul Gary McAllister, secundul lui Steven Gerrard la Rangers: „Ianis caută mereu pasa și șutul decisiv, își asumă riscuri!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă