Ianis Hagi la superlativ! Românul i-a „fermecat” inclusiv pe coechipieri: „Am fost de neoprit!”

1 lună in urmă 1

FC Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a învins-o pe Antwerp, 5-2, în returul Europa League, și, astfel, s-a calificat în optimit. Ianis Hagi a fost titular în meciul de joi seară, iar evoluția acestuia a fost apreciată inclusiv de un coechipier.

Meciul tur a fost câșitgat tot de Rangers, cu 4-3.

Formația scoțiană stă foarte bine și în campionatul intern, acolo unde se află pe locul pe primul loc, cu 82 de puncte obținute.

Ianis Hagi i-a „fermecat” inclusiv pe coechipieri

Fiul „Regelui” nu a reușit să marcheze în partida de joi seară, însă evoluția acestuia a fost una consistentă. Inclusiv Ryan Kent, extrema lui Rangers, a apreciat jocul prestat de Ianis Hagi, acesta reușind să creeze numeroase oportunități.

„Am început jocul cu multă energie. Știam că puteam să-i prindem pe contraatac, în special cu atacanții pe care îi avem. Ianis Hagi și Morelos au creat multe oportunități, ca de fiecare dată. Am fost de neoprit.

Am spus-o încă de la începutul sezonului. Am intrat în această competiție cu ambiții mari. Vrem să avem un parcurs mai bun ca anul trecut. Nu suntem aici doar ca să luăm parte la competiție. Vrem să ne batem până la final. Sper să fi învățat din greșelile de anul trecut!”, a declarat Ryan Kent pentru BT Sport, pentru BT Sport, citat de Glasgow Times.

Reacția lui Steven Gerrard

Antrenorul lui Rangers s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi și l-a remarcat pe atacantul Alfredo Morelos, care a reușit un gol și două asisturi.

„Sunt foarte mulțumit, prestația din anumite zone ale terenului a fost extraordinară. Primele trei goluri au fost de mare clasă, însă, ca un perfecționist ce sunt, trebuie să fiu atent și la zonele în care am avut probleme în această seară.

Probabil a fost cea mai bună prestație a sezonului pentru Alfredo Morelos. Nu mi-ar fi plăcut să-l marchez la acest meci, asta e clar, e foarte puternic” , a declarat Gerrard, citat de BBC.

The post Ianis Hagi la superlativ! Românul i-a „fermecat” inclusiv pe coechipieri: „Am fost de neoprit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă