Ianis Hagi, în Premier League? „Viitorul lui e acolo!” Giovanni Becali a menționat o echipă la care poate ajunge mijlocașul lui Rangers

1 lună in urmă 2

Giovanni Becali crede că Ianis Hagi, mijlocașul lui Glasgow Rangers, poate prinde un transfer în Premier League.

Fostul mare impresar FIFA crede că Ianis Hagi o să ajungă în Premier League după ce o să plece de la Rangers, echipă care i-a stabilit prețul internaționalului român la 25 de milioane de lire, adică aproximativ 29 de milioane de euro.

Mai mult, Giovanni Becali a menționat și o echipă din Premier League la care ar putea să ajungă Ianis Hagi. Fostul impresar crede că fiul lui Gheorghe Hagi are calitățile necesare să joace pentru Leicester, echipă care ocupă locul 3 în clasamentul din prima ligă din Anglia, cu 50 de puncte, la unul în spatele lui Manchester United și la 15 distanță de liderul Manchester City.

Giovanni Becali crede că Ianis Hagi poate prinde un transfer în Premier League

„Cu Ianis n-am mai vorbit demult, eu am legătura cu tatăl lui (n.r.: Gheorghe Hagi). Mi-a spus când a fost la el, cu soția lui, Marilena. Nu-l mai reprezint. Eu văd că viitorul lui Ianis Hagi va fi în Premier League, e părerea mea. Și, probabil, la una din primele cinci-șase echipe, incluzând și Leicester.

Leicester e o echipă de primele șase locuri din Premier League. E un club luat de un bogat, pe care l-a pedepsit viața cu moartea aceea cu elicopterul, a rămas fiul lui, dar tatăl lui a inventat Leicesterul pe mapamondul fotbalului.

Și să iei un titlu cu 5.000 cota ca să câștigi campionatul… Ca să ajungă casele de pariuri să le dea banii ălora pe la mijlocul campionatului ca să nu-i sărăcească…”, a spus Giovani Becali, sâmbătă dimineața, la Digi Sport Matinal.

Ianis Hagi, cumpărat cu 3,5 milioane de euro de Rangers

Ianis Hagi (22 de ani) a ajuns la Rangers în ianuarie 2020, atunci când formația din Scoția l-a luat sub formă de împrumut de la KRC Genk, iar gruparea antrenată de Steven Gerrard a decis să-l cumpere definitiv în iulie 2020, cu 3,5 milioane de euro.

35 de meciuri a jucat Ianis Hagi în sezonul 2020 – 2021, dintre care 8 în Europa League și 2 în League Cup 6 goluri și 11 pase decisive a dat Ianis Hagi pentru Rangers în ediția actuală 6 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.com

The post Ianis Hagi, în Premier League? „Viitorul lui e acolo!” Giovanni Becali a menționat o echipă la care poate ajunge mijlocașul lui Rangers appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă