Ianis Hagi îl îngrijorează pe Steven Gerrard! Ce a spus antrenorul lui Rangers

2 luni in urmă 17

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Apoi, el a făcut deplasarea la Malmo pentru meciul din turul 3 preliminar din UEFA Champions League, dar nu a fost folosit niciun minut.

Iar acum, Steven Gerrard a anunțat că nu se poate baza pe el nici în etapa a doua a campionatului din Scoția, în care Rangers joacă în deplasare la Dundee United. 

”Vom fi din nou fără Ianis Hagi. Nu știu când va reveni, am fost întrebat des despre asta”, a declarat Steven Gerrard la conferința de presă. 

”Ianis Hagi  a impresionat cu o evoluție plină de energie și creativitate

Accidentarea lui Ianis Hagi a provocat vâlvă în Scoția - iar specialiștii au dat exemplul românului pentru a schimba mentalitatea, în special în privința arbitrilor care închid ochii la asemenea intrări criminale. 

”Suntem îngrijorați de nivelul de violență, unii ar spune brutalitate, care se practică în fotbalul din Scoția.

Ianis Hagi, un jucător cu calități tehnice mult mai mari decât al oricărui jucător scoțian, a ridicat această problemă după ce a impresionat cu o evoluție plină de energie și creativitate. 

După 31 de minute, meciul românului s-a încheiat. Fundașul advers a primit cartonaș galben și, în afara comentatorilor care au etichetat faultul drept ”groaznic”, nu s-a discutat prea mult despre acest moment deoarece Rangers s-a impus clar pe Ibrox Park.

Din păcate, cine poate vedea reluarea, are imediat sentimentul că fundașul trebuia eliminat deoarece a fost un fault extrem de dur conform legilor fotbalului”, se arată într-un articol din presa scoțiană.

Etichete: ianis hagi , steven gerrard , ianis hagi rangers
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă