Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni! Fanii îi dau peste nas lui Steven Gerrard: „Le-a închis gura «haterilor»!”

2 luni in urmă 42

Ianis Hagi, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui Rangers, a fost rezervă în meciul cu Motherwell, scor 3-1, însă a pus umărul la această victorie.

Rangers și Motherwell s-au întâlnit în etapa cu numărul 18 din prima ligă a Scoției, iar echipa lui Steven Gerrard s-a impus cu scorul de 3-1, după golurile marcate de către Roofe (’73 și’90+4) și Itten (’82). Motherwell a condus cu 1-0 încă din minutul 6, după reușta lui Lang.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 62, în locul lui Arfield, și a reușit o pasă decisivă pentru golul de 2-1. Mijlocașul român a contribuit astfel la victoria lui Rangers.

Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni

La finalul partidei, reacțiile pozitive la adresa lui Ianis Hagi nu au întârziat să apară. Fanii lui Rangers l-au lăudat pe Ianis Hagi pe Twitter, după pasa superbă de gol reușită de către mijlocașul român.

Iată câteva dintre reacțiile postate pe Twitter de către suporterii lui Rangers:

„Ianis Hagi e un om frumos. Sigur și-a rezervat locul în primul 11 la meciul următor. Le-a închis gura tuturor «haterilor» în după amiaza asta!” „Hagi e dintr-o clasă diferită” „A strălucit din momentul în care a intrat, și-a dovedit valoarea” „A adăugat o scânteie de când a intrat. A fost fantastic”.

Ianis Hagi a fost mai mult rezervă la Rangers în ultima perioadă și încearcă să revină la forma pe care a arătat-o la început, când l-a convins pe Steven Gerrard să îl transfere definitiv de la Genk, în schimbul sumei de trei milioane de euro.

Un gol și 7 pase decisive a înregistrat Ianis Hagi pentru Rangers în actuala ediție a primei ligi din Scoția. 4.5 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

VIDEO: Pasa de gol a lui Ianis Hagi în Rangers – Motherwell

Booooooooommmmm 2-1 itten pic.twitter.com/LhLk1Iadke

— True Blues Loyal®️™️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (@TrueBluesLoyal) December 19, 2020

The post Ianis Hagi i-a impresionat din nou pe scoțieni! Fanii îi dau peste nas lui Steven Gerrard: „Le-a închis gura «haterilor»!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă