Ianis Hagi, gol pentru Rangers! Românul a deschis scorul în duelul cu Dundee United, după o deviere superbă | FOTO & VIDEO

3 zile in urmă 13

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers! Internaționalul român joacă din primul minut în duelul de acum cu Dundee United.

Ianis Hagi, gol pentru Rangers în Scoția

Min. 38: GOOOL RANGERS! Liderul din Scoția înscrie imediat pentru 2-0, prin Kent.

Min. 35: GOOOOL RANGERS, GOOOL IANIS HAGI! Românul deschide scorul după ce deviază excelent șutul din apropiere trimis de Aribo.

Ianis Hagi with the opener at Ibrox https://t.co/IlpL2jFMit

— SportzGlobal01 (@SGlobal01) February 21, 2021

După ce a fost rezervă cu Antwerp, în 16-imile Europa League, Ianis Hagi joacă acum din primul minut în campionatul Scoției, în care Rangers n-a pierdut vreun meci în 29 de etape.

Cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro, Ianis Hagi a ajuns la formația din Scoția pe 31 ianuarie 2020, sub formă de împrumut, iar apoi a fost cumpărat de Ranger,s în iulie 2020, pentru 3,5 milioane de euro.

Rangers – Dundee United, de la ora 17:00. Ianis Hagi este titular

Ianis Hagi putea să marcheze cu Antwerp, la scurt timp după ce l-a înlocuit pe Kamara, însă Rangers este la un pas de optimile Europa League, după 4-3 în Belgia.

Românul n-a putut înscrie dintr-o situație clară și a trimis puțin pe lângă poartă, dar acum Steven Gerrard mizează din primul minut pe fotbalistul nostru, care e cu gândul și la primele meciuri ale României din preliminariile pentru Campionatul Mondial.

Echipele de start:

Rangers: McGreagor – Blogun, Goldson, Helander, Barisic – Davis, Aribo, Jack – Hagi, Kent – Morelos

Dundee United: Siegrist – Appere, Butcher, Clark, Edwards, Fuchs, Harkes, Reynolds, Robson, Shankland, Smith

E tânăr, a venit într-o țară nouă, a avut o perioadă complicată, dar a muncit enorm și s-a obișnuit cu stilul scoțian. Acum vedem beneficiile și calitatea sa reală. Ăsta e motivul pentru care antrenorul a cheltuit atâția bani pentru el. E special, e adus aici ca să câștige meciuri”, a spus unul dintre antrenorii secunzi, Tom Culshaw, despre Ianis Hagi

The post Ianis Hagi, gol pentru Rangers! Românul a deschis scorul în duelul cu Dundee United, după o deviere superbă | FOTO & VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă