Ianis Hagi, fotbalist model pentru colegii de la Glasgow Rangers. „Așa înțelegi că poți să devii mai bun în fiecare zi”

1 lună in urmă 1

Ianis Hagi este tot mai apreciat de colegii de la Glasgow Rangers. Joe Aribo a acordat un interviu în care a dezvăluit că în vestiarul lui Steven Gerrard sunt doi jucători care îl impresionează pentru modul în care se pregătesc. Unul dintre ei este internaționalul român.

Ianis Hagi nu a marcat în duelul cu Antwerp, câștigat cu 5-2 de echipa lui, dar a fost unul dintre cei mai buni jucători din trupa lui Steven Gerrard în duelul din Europa League. Fanii și antrenorii sunt mulțumiți de el, iar colegii de echipă sunt impresionați când îl văd cât de mult muncește.

„Când vezi travaliul pe care îl depun Ianis Hagi și Steven Davies, te motivezi. Muncesc atât de mult la sala de forță și așa înțelegi că poți să devii mai bun în fiecare zi. Să dai mereu 100% e important”, a spus nigerianul Joe Aribo, colegul românului la Rangers, citat de Ibrox News.

„Joe Aribo e dat pe spate de ritmul în care se antrenează Hagi și Davies”, spune sursa citată.

Joe Aribo este unul dintre jucătorii importanți de la Rangers. A marcat șapte goluri și a oferit patru pase de gol.

Ianis Hagi, lăudat în Scoția după duelul din Europa League

Ianis Hagi a fost lăudat de jurnaliștii din Scoția, după duelul Antwerp. Ziariștii au vorbit mult despre tehnica și inteligența internaționalului român.

A jucat un rol subtil, dar și-a pus în valoare colegii, le-a creat spații și le-a oferit mingi utile. A închis bine culoarul la primul gol și a avut o atingere superbă la reușita a 3-a. E visul oricărui coechipier”, a scris publicația The Scotsman.

„Ianis Hagi este un jucător atât de inteligent și un om de bază pentru Rangers în serile europene. Mereu s-a aflat în zona de acțiune, s-a poziționat bine în teren, însă de multe ori a greșit la ultima atingere. A pus umărul la al treilea gol înainte să fie schimbat”, a remarcat The Scottish Sun.

Ianis Hagi se va duela cu Nicolae Stanciu pentru un loc în „sferturile” Europa League.

„Rangers este o echipă bună, va fi un test important și dificil pentru noi. Dar este o tragere la sorți care îmi place, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow.Abia aștept să joc împotriva lor, va fi o «dublă” interesantă»”, a declarat Nicolae Stanciu, în avionul care a adus Slavia Praga acasă, după duelul câștigat cu 2-0 în deplasarea de la Leicester.

The post Ianis Hagi, fotbalist model pentru colegii de la Glasgow Rangers. „Așa înțelegi că poți să devii mai bun în fiecare zi” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă