Ianis Hagi, discurs triumfător după golul superb marcat în Rangers – St. Johnstone: „Cred în șuturile mele! E una dintre calitățile pe care le am” | VIDEO

2 luni in urmă 1

Ianis Hagi a oferit un interviu pentru Rangers TV, televiziunea clubului la care activează, după victoria la limită, 1-0, cu St. Johnstone, decisiv fiind chiar golul său marcat superb din acțiune în minutul 52 al partidei.

Mijlocașul român s-a arătat total încrezător în propriile calități la finalul meciului și spune despre cele trei puncte câștigate că sunt rodul muncii întregii echipe.

Ianis Hagi a ajuns la golul cu numărul 8 pentru Glasgow Rangers în toate competițiile și a oferit până acum 13 pase de gol pentru echipa antrenată de legendarul Steven Gerrard.

Ianis Hagi, prima reacție după golul victorios din Rangers – St. Johnstone: „Cred în șuturile mele! E una dintre calitățile pe care le am”

Fostul jucător de la Viitorul a declarat la microfonul Rangers TV că șuturile sale reprezintă una dintre calitățile pe care le deține și le poate pune în aplicare, de multe ori cu succes, în evoluțiile sale. Totodată, internaționalul român a dezvăluit și filozofia de joc pe care se bazează antrenorul său.

Ianis Hagi, din nou la înălțime! Mijlocașul român a reușit să înscrie un gol superb în meciul Rangers – St. Johnstone | VIDEO

„A fost una dintre serile în care a trebuit să fim răbdători și să încercăm să forțăm primul gol și să nu primim gol așa cum am făcut tot sezonul, pentru că cred că avem un sezon chiar bun din punct de vedere defensiv.

Așa cum am spus, în prima repriză ne-am creat șanse, puteam înscrie. Știam că ne trebuie puțină magie, ne trebuie câțiva jucători care să facă diferență. Sunt fericit că șutul meu a intrat.

Cred în șuturile mele, cu stângul sau cu dreptul, e una dintre calitățile mele. Oriunde sunt pe gazon încerc să ‘exploatez’ asta.

Ofensiva începe de la portar, defensiva începe de la atacant, deci de fiecare dată când marcăm sau nu primim gol cred că e munca echipei”, a declarat Ianis Hagi la finele victoriei cu St. Johnstone.

Ianis Hagi, cea mai mare notă după ce a strălucit iar cu Rangers! Românul a fost integralist și a ajuns la nouă assisturi! Ce scriu scoțienii

🎥 REACTION: Ianis Hagi spoke to @RangersTV after scoring the winning goal in tonight’s victory. pic.twitter.com/hQTuO1eywW

— Rangers Football Club (@RangersFC) February 3, 2021

The post Ianis Hagi, discurs triumfător după golul superb marcat în Rangers – St. Johnstone: „Cred în șuturile mele! E una dintre calitățile pe care le am” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă