Ianis Hagi, din nou titular pentru Rangers! Echipa lui Steven Gerrard face spectacol cu St. Mirren

1 lună in urmă 1

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers! Românul joacă din primul minut în duelul cu St. Mirren, care a început la ora 17:00.

UPDATE 17:20 Rangers a început excelent și o conduce pe St. Mirren cu 2-0 după 16 minute. Au marcat Kent și Morelos.

Cum arată echipa lui Rangers: McGregor – Patterson, Goldson, Helander, Barisic – Kamara, Davis, Aribo – Hagi, Morelos, Kent

Înaintea partidei de sâmbătă, fanii lui Rangers au făcut show în fața stadionului și au venit în număr mare, fără să respecte regulile de distanțare în pandemie de COVID-19.

Ianis Hagi, titular în meciul Rangers – St. Mirren

Dacă în etapa trecută n-a prins nici măcar un minut pe teren, în victoria echipei sale cu Livingston, scor 1-0, de data aceasta Ianis Hagi este iar om de bază, iar Steven Gerrard l-a introdus din primul minut în duelul cu St. Mirren. Liderul din Scoția i-a stabilit prețul internaționalului român la 25 de milioane de lire, adică aproximativ 29 de milioane de euro.

Pentru a câștiga titlul încă din această rundă, Rangers trebuie să se impună în față lui St. Mirren, iar Celtic să nu câștige duminică, cu Dundee United.

Dacă nu își va îndeplini obiectivul în acest final de săptămână, Rangers poate câștiga campionatul Scoției chiar pe terenul lui Celtic, în etapa viitoare.

Rangers a cucerit 54 de titluri în Scoția, însă ultimul datează din 2011. De atunci, rivala Celtic a dominat clar competiția internă.

Eu văd că viitorul lui Ianis Hagi va fi în Premier League, e părerea mea. Și, probabil, la una din primele cinci-șase echipe, incluzând și Leicester – Giovanni Becali

The post Ianis Hagi, din nou titular pentru Rangers! Echipa lui Steven Gerrard face spectacol cu St. Mirren appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă