Ianis Hagi din nou titular pentru Rangers! Campioana Scoției a ratat victoria la ultima fază a meciului. Ce a făcut românul

2 săptămâni in urmă 14

Ianis Hagi a revenit ca titular pentru Rangers, după ce Steven Gerrard l-a ținut pe tușă în Clasicul cu Celtic, din Cupa Scoției. Românul a jucat 78 de minute, într-un meci în care actuala campioană a ratat victoria la ultima fază a partidei.

Ianis Hagi a fost trimis pe teren din primul minut al meciului jucat la St. Johnstone. Echipa lui Steven Gerrard a deschis târziu scorul, prin Wright (Min.55) și părea că se îndreaptă spre o nouă victorie de parcurs.

Gazdele au egalat însă la ultima fază, dintr-un penalty transformat în minutul 90+4.

Ianis Hagi din nou titular pentru Rangers! Campioana Scoției a ratat victoria la ultima fază a meciului

Steven Gerrard l-a trimis titular pe Ianis Hagi, după ce românul a rămas pe banca de rezerve în ultimul Old Firm, câștigat de Rangers în Cupa Scoției.

Ianis a rămas pe teren până în minutul 78, dar nu și-a trecut numele pe tabelă. Ultimul gol al mijlocașului datează din 6 martie, atunci când a marcat cu St Mirren. Între timp, Ianis a reușit să fie decisiv pentru națională, în victoria României cu Macedonia de Nord.

Ianis Hagi a primit și un catonaș galben cu St Johnstone.

După 35 de meciuri, Rangers are 93 de puncte. Noua campioană a Scoției l-ar putea pierde însă pe Steven Gerrard, dar și pe mijlocașul român, care este curtat insistent de italienii de la Lazio.

 

„Sunt fericit că am marcat golul victoriei și că am început cu dreptul. Obiectivul nostru este să ne calificăm la Mondiale, nu cine dă goluri. Sunt fericit, mai sunt nouă meciuri și cred că mentalitatea corectă este asta.

A trecut destul de mult timp de la ultima calificare, dar credem foarte mult și suntem pozitivi.

Am vrut doar să arăt lumii că între mine și Mister nu a fost nimic și că s-a vorbit foarte mult că a fost vreun conflict. Istoria noastră e mult mai lungă decât acel conflict din octombrie. Avem același interes, să aducem victorii și bucurie”, a declarat Ianis Hagi după victoria cu Macedonia de Nord, singura obținută de România în cele trei partide din startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial 2022.

The post Ianis Hagi din nou titular pentru Rangers! Campioana Scoției a ratat victoria la ultima fază a meciului. Ce a făcut românul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă