Ianis Hagi, depistat cu COVID-19! Mijlocașul ratează meciul României din Macedonia de Nord

1 lună in urmă 25

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Ianis Hagi, depistat cu COVID-19!

FRF anunță că mijlocașul a acuzat ușoare dureri de cap, iar rezultatul pozitiv vine după cinci teste negative ale lui Ianis din ultimele zile.

Ianis Hagi este al doilea jucător al României depistat cu COVID-19 în ultimele zile, după Dorin Rotariu.

"Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.

Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului", a anunțat FRF.

Etichete: nationala , ianis hagi , covid
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă