Ianis Hagi are COVID-19 și ratează meciul cu Macedonia de Nord!

1 lună in urmă 10

Articol de GSP - Publicat marti, 07 septembrie 2021, 17:38 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 17:45

Ianis Hagi (22 de ani) are COVID-19 și va rata partida cu Macedonia de mâine seară. Fiul „Regelui” a intrat în izolare și devine al doilea jucător infectat din lotul „tricolorilor”, după Dorin Rotariu.

  • Macedonia de Nord – România, meci din preliminariile CM 2022, se joacă miercuri, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

Hagi jr. a prezentat simptome în jurul prânzului, iar rezultatul testului pozitiv a fost, din păcate, pozitiv.

Deocamdată, Ianis Hagi e singurul „tricolor” dintre cei prezenți în Macedonia care a fost testat pozitiv cu COVID-19. Alți trei jucători care au luat contact cu Ianis vor trebui să efectueze un test, astfel că nu vor participa la antrenamentul oficial din această seară. Dacă rezultatul lor va fi negativ, ei vor putea fi pe teren în duelul de la Skopje de miercuri seara.

Ianis Hagi are COVID-19 și ratează meciul cu Macedonia de Nord!

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv.

«Tricolorul» a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ. Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei. 

Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului”, informează FRF

Citește și alte știri despre naționala României: 

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SKOPJE Prin ce „criză” trece Macedonia de Nord » Dezvăluirile selecționerului: „Va fi greu să ne revenim”

Playtech: ȘOC! Larisei Dragulescu i s-a PRĂBUȘIT tavanul apartamentului din Militari Residence! Vedeta e furioasă, imaginile sunt horror


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă