Ianis Hagi, aproape să își afle noul antrenor de la Rangers! Când ar putea fi anunțat numele tehnicianului

3 săptămâni in urmă 18

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Scoțienii au fost luați prin surprindere și nu aveau pregătit vreun nume ca înlocuitor. Între timp, oficialii de pe Ibrox Park au început un adevărat "casting" pentru funcția de antrenor, iar primul pe listă a fost Giovanni van Bronckhorst.

Ianis Hagi, aproape să își afle noul antrenor de la Rangers! Când ar putea fi anunțat numele tehnicianului

În peisaj a apărut și fostul mare fotbalist al lui Chelsea, Frank Lampard, iar potrivit De Telegraaf, cei doi antrenori favoriți să preia gruparea de pe Ibrox, Giovanni van Bronckhorst și Frank Lampard, au purtat discuții cu oficialii lui Rangers în acest weekend.

Formația din Scoția urmează să decidă miercuri cine va prelua echipa la care evoluează Ianis Hagi, iar cele mai multe șanse le-ar avea, totuși, van Bronckhorst, spune Sport Witness.

Jucătorul de la Rangers pe care Steven Gerrard îl vrea neapărat la Aston Villa! Șansa carierei pentru Ianis Hagi!?

Potrivit celor de la Football Scotland, Steven Gerrard este hotărât să îl transfere în această iarnă pe atacantul de la Rangers, Ryan Kent.

Se pare că fostul antrenor de la Rangers nu și-a uitat foștii elevi după despărțirea de formația din Glasgow și ar dori să le dea șansa să evolueze în Premier League, la Aston Villa.

Ryan Kent ar fi principala țintă a lui Gerrard, însă potrivit aceleiași surse legendarul fotbalist de la Liverpool ar dori să transfere mai mulți jucători de la Rangers.

Etichete: rangers , ianis hagi , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă