Ianis Hagi, analizat la sânge de tatăl său: „A greșit când a ieșit să vorbească despre Rădoi! Acum e totul bine” » Marea rugăminte a „Regelui”: „Pot să cer asta?”

4 luni in urmă 12

CONTEXT: La finalul meciului pierdut de România în Norvegia, scor 0-4, Ianis Hagi a criticat strategia lui Mirel Rădoi: „Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci?”. Mirel Rădoi i-a oferit imediat replica: „Dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute”.

„Ianis nu trebuia să iasă să vorbească. Trebuia să iasă cei cu experiență, cu mai multe meciuri la națională. Nu era momentul. Era probabil și o oboseală după meci și a zis ce a simțit pe teren. Din câte știu eu totul s-a reglat, toate lucrurile sunt ok acum. I-am zis-o că nu trebuia să iasă, că nu a fost inspirat”, a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi, analiză obiectivă asupra lui Ianis

„A vorbit la plural Rădoi când i-a răspuns. Așa e normal, că e joc colectiv. Ianis a atins 38 sau 39 de mingi, asta dă participarea lui la joc, e o cifră fantastică, cu un adversar care ne-a dominat. A pierdut 9 dintre ele, mi se pare normal, nu e de mare preocupare. Ce n-a făcut Ianis în cele două meciuri e că n-a creat superioritate numerică, nu a dat la poartă și n-a dat gol. E normal că nu sunt mulțumit! E în fișa postului lui să facă lucrurile alea. Trebuie să încerce să facă asta”, a fost analiza „Regelui”.

Gică Hagi: „Ianis trebuie să își ducă soarta”

„Nu contează dacă e o campanie împotriva lui. El trebuie să își ducă soarta, e presiune pe el. Eu sunt foarte mulțumit de cum merg lucrurile în cazul lui Ianis, e unul dintre românii care ne reprezezintă foarte bine la nivel internațional. La U21 ne-a arătat, alături de ceilalți jucători de acolo, că sunt de mare perspectivă, Au dus lucrurile la un anumit nivel. Ce să fac eu acum, dacă Dumnezeu mi-a dat un băiat care joacă fotbal și o face bine, s-a dus la un nivel foarte mare. Mă scuzați, dar e singurul care s-a transferat la un club din vest, în plină pandemie. La un club mare și joacă acolo. O singură rugăminte am. Pot? Vă rog să aveți răbdare cu el, așa cum trebuie să aveți și cu ceilalți tineri!”, a mai spus „Regele”.

Întrebați-l pe Gerrard de ce n-a jucat cu Celtic. Poate joacă meciul următor. Se simte foarte bine, e foarte respectat, îi merge bine, ne reprezintă de la foarte bine în sus, și la cum joacă, cum vorbește
- Gică Hagi

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Gică Hagi a dat verdictul în ceea ce privește strategia lui Mirel Rădoi: „Eu vorbesc din afară, el e responsabil!”Gică Hagi i-a răspuns lui Ionuț Lupescu: „Când m-am autopropus eu?! Scuză-mă!”

'După ce a arătat că nu ştie să piardă, Gabriela Firea nu reuşeşte nici să părăsească cu demnitate funcţia de primar'. Lovitură dură primită de Nicușor

Libertatea

Playtech: Kira Hagi are un nou iubit! Cine este bărbatul misterios și ce au făcut cei doi în văzul tuturor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă